Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Dcéra Whitney Houston je v umelom spánku, dýchajú za ňu prístroje
Zdielať na

Dcéra Whitney Houston je v umelom spánku, dýchajú za ňu prístroje

Zdroj: Instagram/Bobbi Kristina Brown

Zdravotný stav Bobbi Kristiny Brown (21), ktorú našli v sobotu v bezvedomí doma vo vani, je veľmi vážny. Mladá žena môže mať trvale poškodený mozog, v nemocnici sú pri nej najbližší členovia rodiny.

Mozgové funkcie Bobbi Kristiny Brown sú značne obmedzené a dýchajú za ňu prístroje. Pre portál TMZ to prezradil nemenovaný zdroj z okolia dcéry zosnulej americkej speváčky a herečky Whitney Houston.

Bobbi Kristinu objavil v kúpeľni jej manžel Nick Gordon, ktorý ju spolu s kamarátom resuscitoval a zavolal záchranku. V nemocnici uviedli mladú ženu do umelého spánku.

V súčasnosti je Bobbi Kristina na jednotke intenzívnej starostlivosti, v nemocnici je s ňou i jej otec, spevák Bobby Brown. Policajti, ktorí prehľadali jej dom, nenašli žiadne stopy po požití drog alebo alkoholu.

Tragické je, že Whitney Houston tiež našli 11. februára 2012 vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Hviezde filmu Osobný strážca (1992) sa však už nedalo pomôcť. V čase úmrtia zapríčineného utopením mala v tele kokaín, marihuanu a rôzne lieky.

Instagram/Bobbi Kristina Brown

Najčítanejšie