Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Takto si Whitney Houston (†48) pamätá celý svet
Zdielať na

Takto si Whitney Houston (†48) pamätá celý svet

Kým vyšetrovatelia pracujú na plné obrátky, fanúšikovia aj bývalí kolegovia vzdávajú ikone modernej hudby hold. Spomienky na Whitney Houston dominovali odovzdávaniu hudobných cien Grammy aj filmových cien BAFTA.

Jennifer Hudson sa rozplakala

54. ročník gala večera cien Grammy začal v smutnom duchu. Poctou Whitney Houston, ktorej vzdala hold celá hudobná smotánka. "Chcem Whitney do neba odkázať, že ťa vždy budeme milovať," povedal spevák Stevie Wonder.

Pocit smútku umocnil aj záznam z roku 1994, keď Whitney na odovzdávaní cien Grammy odspievala jedno zo svojich najnezabudnuteľnejších vystúpení. Zimomriavky naskakovali aj pri verzii Jennifer Hudson, ktorá miestami bojovala s dojatím.

Poctu nezabudnuteľnej speváčke vzdal tiež Elton John. Na koncerte v Las Vegas jej venoval prvú skladbu. Na Whitney sa spomínalo aj na červenom koberci v Londýne, kde Britská filmová akadémia odovzdávala ocenenia Bafta.

Dcéra Whitney skolabovala

Ťažké chvíle prežívajú najmä speváčkini najbližší. Jej exmanžela Bobbyho Browna novinári na letisku v Los Angeles doslova obkľúčili. Chvíľu to vyzeralo, že mu prasknú nervy a pobije sa.

Jeho skupina New Edition odštartovala šou spomienkou na Bobbiho ex-manželku, avšak bez neho. Ponáhľal sa za svojou dcérou, Bobbi Brown, ktorú z neznámych príčin hospitalizovali v losangelskej nemocnici.

ISIFA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie