Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Smrť Whitney Houston (†48). Zabili ju lieky a alkohol
Zdielať na

Smrť Whitney Houston (†48). Zabili ju lieky a alkohol

Legendárnu speváčku Whitney Houston zabili smrtiaci koktejl v podobe alkoholu a drog. Jej smrť mala údajne spôsobiť kombinácia antidepresív s ďalšími liekmi na predpis a alkoholom.

Losangeleský koroner to podľa informácií webovej stránky TMZ.com oznámil rodine zosnulej. V pľúcach Houston, ktorej telo našli vo vani v hoteli Beverly Hilton, údajne nebolo toľko vody, aby mohli ako príčinu smrti označiť utopenie.

Našla ju teta

Portál TMZ.com tiež zistil, že osoba, ktorá speváčku našla mŕtvu, bola jej teta Mary Jones. Kým sa kúpala, pripravovala jej oblečenie na večer. Keď pol hodinu nevychádzala z kúpeľne, vošla dnu a našla ju ležať vo vani bez známok života. Napriek snahám o záchranu sa ju nepodarilo oživiť. 

Prvotné informácie popierali, že by Houston pred smrťou pila alkohol, v pondelok však médiá prišli s opačným tvrdením. Mnohé stránky špekulujú o tom, že za jej utopením stojí smrteľná koktejl liekov a alkoholu. Otáznik visí aj nad drogami. "Výsledky z toxikológie budeme mať až o 6 – 8 týždňov. Kým nezískame kompletné údaje, nebudeme robiť predbežné závery.," uviedol vyšetrovateľ Ed Winter.

Apartmán plný liekov

Bulvár prišiel aj s informáciou, že ten, ktorý ju našiel bez známok života bol jej bodyguard. Jej luxusný hotelový apartmánu bol vraj plný fľaštičiek od liekov proti depresiám, úzkosti a tabletkám na spanie.

Ozvalo sa aj niekoľko svedkov speváčkiných bujarých flámov. Dve predchádzajúce noci vraj strávila žúrovaním. Zostatkový alkohol s liekmi tak mohol spôsobiť, že vo vani zaspala.

Bobbyho potýčka s novinármi

18-ročná dcéra speváčky Whitney Houston a Bobbyho Browna skolabovala. V nedeľu ju do nemocnice v Los Angeles previezla sanitka, po niekoľkých hodinách bola prepustená. Na pomoc jej okamžite prišiel otec, ktorý koncertoval v Missouri. Po prílete na losnageleské letisko sa takmer pobil s novinármi.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie