Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Najšokujúcejšou šoubizovou udalosťou roka je smrť Whitney Houston (†48)
Zdielať na
Hudba

Najšokujúcejšou šoubizovou udalosťou roka je smrť Whitney Houston (†48)

Tragická smrť americkej speváčky Whitney Houston je podľa rozsiahlej ankety magazínu Parade a portálu omg! najšokujúcejšou udalosťou v šoubiznise v roku 2012. Svojimi hlasmi o tom rozhodlo 56-tisíc respondentov.

Spevácka diva Whitney Houston, ktorá si fanúšikov získala hitmi I Will Always Love You, Greatest Love of All či I Wanna Dance with Somebody, zomrela 11. februára. Bez známok života ju našli vo vani jej hotelovej izby v Beverly Hills. Príčinou tragického úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie, pričom išlo o dôsledok užívania kokaínu a ochorenia srdca.

Štyridsaťosemročná držiteľka šiestich prestížnych hudobných cien Grammy mala v čase úmrtia vo svojom tele aj marihuanu, antihistaminikum a ďalšie lieky. Táto udalosť dostala až 50 percent hlasov.

Na druhej priečke sa umiestnila aférka hviezdy filmovej upírskej ságy Twilight Kristen Stewart so ženatým režisérom filmu Snehulienka a lovec (2012) Rupertom Sandersom. Nevera vtedajšej partnerky herca Roberta Pattinsona, ktorá sa za "chvíľkovú nerozvážnosť" okamžite ospravedlnila, najviac šokovala 21 percent opýtaných.

So 14 percentami hlasov nasleduje rozvod hollywoodskej dvojice Toma Cruisa a Katie Holmes. Šesť percent respondentov najviac prekvapilo tehotenstvo hviezdy reality šou Jersey Shore Nicole 'Snooki' Polizzi a po troch percentách dostalo priznanie moderátora Andersona Coopera k homosexualite, liečenie herečky Demi Moore a zasnúbenie Brada Pitta a Angeliny Jolie.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie