Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dcéra Whitney Houston je v kóme, jej partnera vyšetrujú a rodina sa pobila!
Zdielať na

Dcéra Whitney Houston je v kóme, jej partnera vyšetrujú a rodina sa pobila!

Zdroj: Instagram/Bobbi Kristina

Situácia medzi rodinou nebohej speváčky Whitney Houston a klanom jej exmanžela sa začína vyostrovať! Bobbi Kristina (21) je v kóme a na verejnosť začínajú vychádzať temné tajomstvá zo života mladej ženy!

Miesto toho, aby v ťažkých chvíľach držali spolu, skáču si do vlasov! Rodina Houstonovcov a Brownovcov sa zišla v Atlante kvôli Bobbi Kristine, ktorá je v kóme a dýchajú za ňu prístroje.

Už pred niekoľkými dňami priniesli zahraničné médiá znepokojivé informácie, že medzi členmi oboch rodín to vrie. Nie je žiadnym tajomstvom, že Houstonovci majú na Brownovcov ťažké srdce, pretože bývalého manžela Whitney Houston Bobbyho Browna vinia za to, že tragicky zosnulú speváčku priviedol k drogám a zničil jej kariéru.

Bobby Brown podobné správy dementoval, no následne sa stal konflikt, ktorý nemôže poprieť. Zlá krv nevrie len medzi klanmi, ale už aj v rodine Brownovcov! Dvaja členovia rodiny sa pohádali a pobili tak, že následne museli vyhľadať lekársku pomoc.

Bobbi Kristina Brown a jej manžel Nick Gordon

Isifa

Magazínu Billboard to potvrdila hovorkyňa polície v Atlante Kim Jones. „Polícia dostala hlásenie o potýčke, ktorá vznikla medzi príbuznými popovej hviezdy Bobbyho Browna,“ vyjadrila sa hovorkyňa.

Presná príčina konfliktu nie je známa, no portál TMZ tvrdí, že na narodeninovej oslave Bobbyho Browna ho vyvolal oslávencov bratranec Shayne, keď slovne urazil spevákovu sestru Tinu. Tá ho udrela fľašou a spôsobila mu tržnú ranu. Zranení boli vraj až traja ľudia. Polícia zatiaľ nikoho nezatkla.

Bobbi Kristina, ktorej lekári nedávajú veľké nádeje, by si zaslúžila väčšiu úctu zo strany večne rozhádanej rodiny. Najmä, keď sa blíži i výročie úmrtia jej slávnej mamy, ktorú našli utopenú vo vani 11. februára 2012.

Aby toho nebolo málo, Bobby Brown pred pár dňami vyhlásil, že jeho dcéra si nikdy nevzala svojho partnera Nicka Gordona za manžela, hoci obaja mladí ľudia tvrdili opak. V hre sú milióny, ktoré po smrti matky zdedila jej jediná dcéra.

Nicka Gordona momentálne vyšetrujú, pretože na tele Bobbi Kristiny objavili lekári rôzne zranenia. Polícia sa domnieva, že milenci sa pohádali a pobili možno len hodinu predtým, ako Nick objavil svoju partnerku v bezvedomí. Mnoho otázok tak zostáva nevypovedaných...

Za Bobbi Kristinou prišla do Atlanty celá rodina, v strede je jej otec Bobby Brown

Isifa

Zdielať na

Najčítanejšie