Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dcére Whitney Houston už niet pomoci, zomrie v ten istý deň ako jej mama?
Zdielať na

Dcére Whitney Houston už niet pomoci, zomrie v ten istý deň ako jej mama?

Potvrdilo sa to najhoršie! Dcére zosnulej speváčky Whitney Houston Bobbi Kristine Brown (21) už lekári nedokážu pomôcť! Mladé dievča udržujú pri živote prístroje.

Doktori vyzvali príbuzných Bobbi Kristiny Brown, aby rozhodli, či ju budú aj naďalej udržiavať pri živote pomocou prístrojov, alebo ju od nich odpoja. Portál TMZ priniesol informáciu, že ošetrujúci lekári mladej ženy vyhlásili, že pre jej záchranu spravili už všetko, čo bolo v ich silách.

Najťažšie rozhodnutie je teraz na pleciach otca Bobbi Kristiny, speváka Bobbyho Browna. Ten sa však podľa zdrojov blízkych rodine ešte nevzdáva a vyjadriť sa chce až po víkende. Stále totiž verí, že by sa jeho dcéra mohla z kómy prebrať, a to aj napriek tomu, že podľa lekárov sa jej stav s najväčšou pravdepodobnosťou už nezlepší.

Bobbi Kristina Brown

IsifaBobbi Kristiny Brown

„Všetci smerujú do nemocnice, aby sa s ňou rozlúčili. Bobby odvčera neustále plače. Všetci sa trápime,“ povedal pre magazín People člen rodiny Brownovcov. „Stále sa modlíme, aby Boh zasiahol a uzdravil jej telo,“ doplnil ďalší príbuzný.

Bobbi Kristinu objavil pred pár dňami v bezvedomí vo vani jej partner Nick Gordon. Záchranka ju previezla do nemocnice, kde ju uviedli do umelého spánku. V dome, kde ju našli, neskôr polícia údajne objavila drogy.

Bobby Brown na cigaretovej pauze pred nemocnicou, kde leží jeho dcéra

Isifa

Obdobnú situáciu zažila rodina aj pred tromi rokmi. Matku Bobbi Kristiny, speváčku Whitney Houston, našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Houston, ktorá sa utopila, mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky.

O pár dní bude teda tretie výročie smrti legendárnej speváčky a niektoré zdroje uvádzajú, že mladú ženu odpoja od prístrojov práve v tento tragický deň.

Najčítanejšie