Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Whitney Houston sa musí v hrobe obracať! Bobby klamal o stave ich dcéry!
Zdielať na

Whitney Houston sa musí v hrobe obracať! Bobby klamal o stave ich dcéry!

Zdroj: profimedia

Každý tvrdí niečo iné! Rozhádané rodiny Bobbyho Browna a jeho nebohej manželky Whitney Houston sa nevedia dohodnúť, v akom stave je Bobbi Kristina naozaj. Spevák Brown však konal nemorálne, keď svojim fanúšikom dával falošnú nádej!

Nehanbia sa? Miesto toho, aby rozhádané rodiny konečne zakopali bojovú sekeru a sústredili sa na Bobbi Kristinu, nevedia sa dohodnúť ani na spoločnom vyhlásení! Jedinú dcéru nebohej speváčky Whitney Houston po viac ako dvoch mesiacoch odpojili od prístrojov a už sa nenachádza v kóme.

Situácia je však stále viac ako vážna! Kým Bobby Brown na nedávnom koncerte tvrdil, že jeho dcéra ho pozoruje a jeho sestra zas vyhlásila že jej neter bude v poriadku, rodina Houstonovcov je realistickejšia.

Stará mama Bobbi Kristiny Cissy Houston uviedla veci na pravú mieru, keď vo vyhlásení pre médiá zverejnila, že jej vnučka má trvalo poškodený mozog. 

„Práve som sa vrátila z nemocnice, kde som navštívila moju vnučku Bobbi Kristinu. Nie je už síce v umelom spánku, má však zavedenú dýchaciu trubicu a podľa lekárov má nenávratne poškodený mozog a aj naďalej nereaguje. Stretnutie s lekármi a vedomie, že môže byť v takomto stave až do konca života, ma zarmucuje. Ostáva nám už iba veriť Bohu, ktorý môže spraviť zázrak. Myslite na nás v modlitbách,“ uviedla v pondelok matka Whitney Houston.

Bobbi Brown tak dal na sobotňajšom koncerte v Dallase fanúšikom falošnú nádej. Rodina Brownovcov sa  k poškodeniu mozgu a minimálnym reakciám mladej ženy nevyjadrila.

Bobbi Kristina Brown a jej stará mama Cissy Houston

profimedia

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie