Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Vojna o 100 miliónov po Hapkovi: Petrovu exmanželku rodina vyhodila
Zdielať na
Showbiznis

Vojna o 100 miliónov po Hapkovi: Petrovu exmanželku rodina vyhodila

Zdroj: ahaonline.cz

Na konci novembra zomrel skladateľ Petr Hapka (†70). Zostalo po ňom sedem detí a majetok v hodnote neuveriteľných 100 miliónov korún. Rodina už podniká kroky, ako si obrie dedičstvo rozdeliť.

Hapka žil na vidieckom sídle v blízkosti hradu Okoř, ktoré má hodnotu 40 miliónov korún. Lenže to nie je všetko. Skladateľ bol nadšený zberateľ a rád sa obklopoval starožitnosťami.

S radosťou vraj obchádzal starožitníkov a kupoval všetko od krížov, cez perzské koberce či nábytok po autá a motorky. Ako sa s predmetmi v hodnote státisícov korún vysporiadajú dediči?

“Rodinná rada rozhodla, že tie najlepšie veci predajú v aukcii. Veria, že ponuky vysoko prekročia vyvolávajúce ceny,“ prezradil starousadlík z Okořu.

Okrem hmotných statkov sa budú tiež riešiť tantiémy z jeho stále hraných filmov či hitov, ku ktorým napísal hudbu. A opäť ide o stotisícové čiastky. Tie by si dediči mali rozdeliť rovným dielom. Ale nie je to také jednoduché.

“Mali tu v sídle Hapku nejakú vojnovú poradu. Zišli sa tam a jeho exmanželku herečku Ullu Keslerovú, ktorá žije v Taliansku, odtiaľ vyhodili. Sedela potom v krčme,“ dodáva zdroj z obce.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie