Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Petr Hapka (†70) mal vyše 1000 mileniek! Prídu mu dať posledné zbohom?
Zdielať na

Petr Hapka (†70) mal vyše 1000 mileniek! Prídu mu dať posledné zbohom?

Zdroj: ahaonline.cz

V českom šoubiznise mal nielen najviac detí, ale taktiež mileniek! Posteľou Petra Hapku prešlo vyše tisíc žien. Jeho poslednou partnerkou bola o 48 rokov mladšia študentka Kateřina Klepišová (22).

Na poslednú rozlúčku s Hapkom, ktorá sa koná vo štvrtok na pražskom Vyšehrade, sa ale nechystá. “Keď chce človek spomínať, spomína predsa v sebe,“ povedala denníku Aha! Kateřina.

V chráme sv. Petra a Pavla si tak sadnú exmanželka Ulla Keslerová (64), s ktorou mal Hapka dcéru Petru (32) a zrejme i matky ďalších šiestich detí. V jednej lavici sa tak možno stretnú bývalá podnikateľka Zuzana Rohanová, ktorá mu pred 36 rokmi porodila prvú dcéru Markétu, i mama jeho najmladšieho syna Kašpara (13), módna návrhárka Olga Michálková. Asi dorazí aj Slovenka Martina Slezáková, ktorá priviedla na svet Kamila a Ferdinanda, rovnako ako prodekanku HAMU Ingeborg Radok Žádnú (50), s ktorou mal Hapka synov Mikuláša a Haštala.

Posledná milenka Kateřina bola o 48 rokov mladšia.

ahaonline.cz

Viedol si o nich záznamy!

V knižke Váš Petr Hapka skladateľ priznal, že bol milovníkom žien. Dokonca si o nich viedol zoznam. Poctivo vraj zapisoval každý sexuálny pomer. “Človek musí všetko brať tak, ako to prichádza,“ prehlasoval. “Svojim družkám som bol neverný. Choval som sa sebecky: Čo ja som sa toho navyvádzal! A ako som tým všetkým ženám klamal,“ sypal si popol na hlavu. Ale potom spätne uznal, že by nič na svojom živote nemenil. Potreboval sa zamilovovávať a prežívať rozchody.

Činil sa za 90 chlapov!

Podľa štatistiky z roku 2011 majú muži v ČR v priemere za život 11 sexuálnych partneriek. A k tomu odborníci naviac dodvajú, že muži majú tendencie si pridávať. Hapka by do štatistiky poriadne zasiahol. Vlastne sa činil za 90 chlapov.

Súvisiace články

Najčítanejšie