Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Horáček (62) o Hapkovi (†70): Prezradil, kam zmizli jeho milióny
Zdielať na

Horáček (62) o Hapkovi (†70): Prezradil, kam zmizli jeho milióny

Zdroj: Aha!

Hudobný génius Petr Hapka zarobil za svoju kariéru milióny a dediči sa už na jeho majetok trasú. Vyzerá to však, že budú sklamaní, pretože podľa všetkého skladateľ všetko okrem nehnuteľností, utratil...

Moderátor Ondřej Pála (30) sa Hapkovho kamaráta Michala Horáčka spýtal, či je pravda, že ženy boli so skladateľom len kvôli peniazom. Hapka totiž kedysi prehlásil, že to vie, ale je mu to jedno. “To určite Petr nikdy nemohol povedať, nikdy peniaze nemal. On ich kopec zarobil, ale zasa ich hneď utratil,“ popisuje Horáček.

“On bol ako dieťa, išiel si kúpiť Jaguára a prakticky na neho nemal. Šiel do predajne a strašne sa čudoval, že mu nechú dať zadarmo, keď je Hapka. Alebo išiel do starožitníctva a utratil viac, než zarobil. On nikdy peniaze nemal. A ani by som to nepovedal, pretože on si myslel, že sú s ním preto, že bol okúzľujúci," povedal Horáček v relácii Týden v ringu na TV Barrandov.

Trpel kvôli Fešákovi Hubertovi

Z filmu: Fešák Hubert bozkáva pozadie.

archív ahaonline.cz

Všetky spomienky nie sú tak smutné. Cez víkend išiel film Fešák Hubert, v ktorom Ull Keslerová hrá hlavnú ženskú úlohu Ružu. Rodinné starosti herečke nedovolili zapnúť si televíziu, ale k nakrúcaniu sa viaže jedna humorná spomienka. Ulla ukázala v posteli na prianie režiséra Ivo Nováka nahé pozadie. Hapka, ktorý skladal pre film hudbu, sa rozhneval a naliehal na režiséra, aby scénu vystrihol, Keď mu nevyhovel, spal skladateľ zo žiarlivosti na protest 14 dní na zemi.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie