Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Petr Novotný (66) je už mimo ohrozenia života
Zdielať na
Showbiznis

Petr Novotný (66) je už mimo ohrozenia života

Vo vážnom stave leží v pražskej nemocnici zabávač, ktorý je populárny aj u nás na Slovensku. Petr Novotný má za sebou mozgovú príhodu. Podľa posledných správ je už mimo ohrozenia života.

Populárny zabávač Petr Novotný je v starostlivosti tých najlepších lekárov v Ústrednej vojenskej nemocnici, kde sa liečia napríklad prezidenti. Záchranári ho sem priviezli priamo z letiska. Mal totiž odletieť do USA a personálu lietadla sa zdal opitý, a preto ho chcel vylúčiť z paluby. VIAC TU. 

Jeho kamaráti však vedia, že je abstinent, a preto okamžite volali lekárov. To sa nakoniec potvrdilo, populárny komik a muzikant totiž prekonal mŕtvicu. Ak by nastúpil do toho lietadla, vášnivý cestovateľ by pravdepodobne prišiel o život.

Hovoril sme s jeho kamarátom, s ktorým na javisku strávil dlhé roky. "To je taká obrovská rana. My všetci sme pri sebe, a ten Peter bol z nás najvitálnejší. Veľmi ma to zaskočilo. Čakám telefonát, že kedy za ním môžem ísť," hovorí člen kapely Fešáci Antonín Kny.

Aj jeho a aj Petrovu rodinu potešila správa, že prvé dva kritické dni dopadli dobre. A aj keď ešte nemá vyhraté, začína pomaly hovoriť a hýbať končatinami. Všetci dúfajú, že sa skoro uzdraví a rodina ho bude mať skoro doma.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Martin Krpač

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie