Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Petr Hapka (†70): Exmanželka nakrúcala erotické sado-maso filmy
Zdielať na

Petr Hapka (†70): Exmanželka nakrúcala erotické sado-maso filmy

Zdroj: blesk.cz

Exmanželka zosnulého skladateľa Petra Hapku Zora Ulla Kslerová (64) má Tjomatvo, o ktorom nevedia ani mnohí jej najbližší! V 80. rokoch nakrúcala drsné erotické filmy so sado-maso tématikou, v ktorých sa nebála odhaliť...

Z filmov, ktoré Zora Ulla Keslerová nakrútila v 80. rokoch, by sa veľa divákov so slabším žalúdkom a nervami rovno pozvracali. V klasickom horore Ženy od hluboké řeky ju kanibalovia nabodli a zavesili na háky za jej prsia.

V horore Rozparovač z New Yorku ju dokonca vraždiaci šialenec znásilnil rozbitou fľašou. Aj keď mnohí o podivnej hereckej minulosti Keslerovej nemali ani zdanie, sám Hapka o nej vedel.

blesk.cz

“Viem, že niečo také nakrúcala, ale to je jej vec. Už si ani nepamätám, či som v tej dobe s ňou ešte žil,“ povedal Hapka po rozvode, kde sa s Keslerovou súdil o majetkové vyrovnanie vo výške 2,5 milióna korún.

Hapkov vzťah s Keslerovou poznamenala bolestivá tragédia. Hneď po narodení im zomrel syn Jiřík, ktorého skladateľova exmanželka porodila v Ríme. Lekári prípad uzavreli bez pitvy.

blesk.cz

“Obaja sme boli v šoku. Petr ma objímal a plakali sme,“ spomínala herečka. Po smrti syna sa zrútila, Hapka potom musel dieťa v bielej rakve pochovať sám. Smútok páru opadol, až keď sa narodila dcéra Petra (32).

Na pohrebe nechýbali ani Hapkove milenky, exmilenky, expartnerky a exmanželky. Zora Ulla Keslerová bola medzi nimi. Rozlúčenie s Hapkom si nemohla nechať ujsť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie