Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Závažné obvinenie: Štaidl bol tyran a mieril na Bartošovú zbraňou!
Zdielať na

Závažné obvinenie: Štaidl bol tyran a mieril na Bartošovú zbraňou!

Veľmi drsné obvinenia vzniesol vdovec po Ivete Bartošovej (†48) na adresu Ladislava Štaidla (70). Podľa tvrdení Josefa Rychtářa mal známy skladateľ speváčku fyzicky týrať. Dokonca na ňu vytiahol zbraň.

“Hrdý nie som na nič, pretože som za uplynulé roky nič významné neurobil – snáď len to, že som s doktorom Lžičařom nevzdal boj o syna Artura, z ktorého nakoniec vyrástol duševne i fyzicky zdravý a normálny chalan,“ povedal Štaidl ČTK pri príležitosti svojich 70. narodenín. Rychtářa táto poznámka mierená aj na Ivetu vytočila do biela.

“Ako môže pľuvať na niekoho, kto sa už nemôže brániť? Má smolu, som tu ja a Iveta mi o naozaj drsnom živote s ním rozprávala,“ rozľútostil sa vdovec.

“Stačilo málo a bol oheň na streche, napríklad keď sa zdržala na vystúpení. To potom pán Štaidl vzal malého Artura a zamkol sa s ním v izbe,“ popisuje Josef. Iveta bola podľa jeho slov na svojom synovi natoľko závislá, že tým trpela.

“Tým to však neskončilo, často prišlo aj na fyzické týranie a Ivetka často od neho schytala. Vyvrcholilo to tým, že vzal zbraň a mieril na ňu,“ dodáva Rychtář, ktorý je sám držiteľom zbrojného preukazu. A mal ohrozovať zbraňou svoju exmanželku Darinu Novú (56).

Toto je životný príbeh Ivety Bartošovej, pozrite si reportáž FTV PRIMA:

Všetko si musela platiť sama

“Zostávala s pánom Štaidlom dlho aj napriek tomu, čo jej robil. Chcela spokojnú rodinu. On bol vraj na peniaze a tak akékoľvek zmeny v dome si musela platiť sama. Napríklad keď chcela novú kuchynskú linku, tak si na ňu musela zarobiť,“ zaspomínal Rychtář na Ivetino rozprávanie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie