Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Posmrtný úspech Bartošovej (†48) v Slávikovi? Usporiadatelia volali Arturovi
Zdielať na

Posmrtný úspech Bartošovej (†48) v Slávikovi? Usporiadatelia volali Arturovi

Zdroj: archiv blesk.cz

Anketa Český slávik vrcholí. Podľa informácií Nedeľného Blesku sa usporiadatelia začali pripravovať na možný úspech speváčka Ivety Bartošovej.

“Musíme s tou variantou počítať, pretože v predbežných výsledkoch bola v prvej desiatke,“ povedal Blesku šéf usporiadateľskej agentúry Musica Bohemica Jaroslav Těšínský (64).

“Podrobnosti k tomu, či sme niekoho z rodiny pozvali, alebo nie, neprezradím! Na všetkom stále pracujeme, rovnako ako na podobe pocty Ivete Bartošovej, ktorú na Slávika chystáme. Bola to svojho času skvelá speváčka, veľká hviezda, a preto si na ňu spomenieme,“ dodal Těšínský.

archív blesku.cz

Podľa informácií Blesku však už viacmenej ľudia, ktorí Slávika pripravujú, kontaktovali rodinu Ivety, predovšetkým syna Artura.

“Radi by sme pre prípad, že získa jednu z cien alebo len kvôli pocte, ktorá sa na javisku Štátnej opery odohrá, tam niekoho z jej blízkych mali,“ povedal nám zdroj z televízie Nova, ktorá bude Slávika 29. novembra živo prenášať.

Jarek Šimek: Iveta dúfala, že Slávika opäť získa

V úspech Bartošovej v tohtoročnom Slávikovi dúfa spevák a producent Jarek Šimek (40). S ním speváčka nahrala svoj posledný album Iveta naposledy.

 “Mrazí ma z toho, že skutočne je šanca, že by Iveta mohla získať Slávika. Práve to ju držalo nad vodou, keď sa vracala na výslnie a nahrávali sme u mňa. Držala ma za ruky a sľubovala, že ho spolu vyhráme,“ povedal Nedeľnému Blesku necelý týždeň pred finále každoročnej ankety Šimek.

archív blesk.cz

Kedy Iveta dostala Slávika

1986, 1990 – Zlatý slávik

1999 a 2000 – Strieborný slávik

2001, 2002 - Bronzový slávik

2008 – Skokan roku

Súvisiace články

Najčítanejšie