Oblačno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Nakrúti sa film o Ivete: Rychtář si našiel jej dvojníčku
Zdielať na

Nakrúti sa film o Ivete: Rychtář si našiel jej dvojníčku

Zdroj: archív ahaonline.cz

Dnes je to na deň presne deväť mesiacov, kedy na koľajniciach v pražskej Uhříněvsi našla smrť Iveta Bartošová (†48). A vdovec Josef Rychtář (56) už má za ňu náhradu! Osud tragicky zosnulej speváčky bude prenesený na filmové plátno, a Rychtář si už dokonca vybral hlavnú predstaviteľku. Z českých herečiek sa mu však žiadna nepáčila, tak lovil v iných vodách.

Vdovca oslovil producent Zdeněk Kubík, ktorý je už podpísaný pod filmami ako Czech Made Man (2011) alebo Hranaři (2011), s tým, že by rád nakrútil film o živote Ivety Bartošovej. “Je to tak a za tie tri roky s Ivetou toho viem o jej živote naozaj veľa,“ zveril sa denníka Aha! Rychtář. “Nedávno som sledoval dokument o Marylin Monroe a Iveta bola niečo podobné, veľmi sa mi to páčilo a budem rád, pokiaľ sa film o nej nakrúti,“ prezradil vdovec, ktorý už hľadal predstaviteľku hlavnej roly. Našiel ju vďaka obľúbenej súťaži Chcete být milionářem s Vladimírem Čechom (†61).

archív ahaonline.cz

 “Nedávno som sa pozeral na opakovanie relácie Chcete být milionářem a videl som tam pani Ivanu, ktorá ako by bola dvojča Ivety, tú by som si predstavoval do hlavnej úlohy,“ má jasno Josef.

ahaonline.cz

Dvojča Ivanu zavrhol

V súťažiacej Ivane vidí Josef speváčkino dvojča. Nad jej pravým dvojčaťom Ivanou Bartošovou (48) ani na sekundu neuvažoval. “I keď sú so svojou sestrou dvojvaječné dvojčatá, tak rozhodne pani, ktorú som videl v televízii, je Ivete stokrát viac podobná. S Ivanou som sa nikdy osobne nestretol,“ vysvetlil.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie