Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Iveta Bartošová (†48): Džambulka osem dní pred smrťou darmo volala o pomoc
Zdielať na

Iveta Bartošová (†48): Džambulka osem dní pred smrťou darmo volala o pomoc

Zdroj: blesk.cz

Zachránil to najdrahšie! Väčšiu cenu než vybavenie vily Ivety Bartošovej za pol milióna, má pre Josefa Rychtáře (56) jej lístky s odkazmi. Tie na skládke neskončili.

“Našťastie som si odviezol odkazy, ktoré sme si s Ivetkou písali, keď jeden z nás dvoch niekam odchádzal aj keď na chvíľu...,“ zveril sa Blesku vdovec.

Jeden z odkazov vznikol iba osem dní pred tým, než Bartošová ukončila svoj život pod kolesami idúceho vlaku. “Išla som si ľahnúť, len na chvíľu. Už som nevydržala čakať na Teba s týmto starosťami sama. Je toho na mňa veľa,“ posťažovala si v ňom Iveta, ktorá sa podpísala ako Džambulka. A Josef naň zrejme po prečítaní dopísal dátum.

Zamrazí aj z novoročného priania, v ktorom Iveta praje Josefovi i sebe, aby boli v roku 2014 zdraví a šťastní. V tej chvíli iste netušila, že sa za štyri mesiace vo svojom nešťastí vydá na neďaleké koľajnice pre smrť...

Tri jej posledné odkazy: Písala každý štvrtý deň

blesk.cz

Odkaz, v ktorom sa Iveta sťažuje Josefovi, že je toho na ňu veľa, je datovaný 21. apríla 2014. Štyri dni na to napísala prvý list na rozlúčku (pre Artura) a za ďalšie štyri dni druhý a zároveň posledný (pre Rychtáře). V utorok 29. apríla 2014 spáchala samovraždu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie