Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Christová v minišatách! Neprijateľné alebo odvážne?
Zdielať na

Christová v minišatách! Neprijateľné alebo odvážne?

Archívna reportáž

Prvá československá MISS Ivana Christová (46) sa na spoločenskom stretnutí istej kozmetickej firmy ukázala v prekliato krátkych červených šatách, ktoré jej siahali jemne nad kolená. Kým pre niekoho je takýto outfit neprijateľný, iní to vnímajú inak - ako odvahu.

Ivana Christová už dlhú dobu bojuje so svojou postavou. Vyskúšala rôzne diéty, hladovky, odtučňovacie kúry, dokonca cvičila aj s trénerom.

Po všetkých týchto snahách sa jej síce podarilo schudnúť, ale iba na krátku chvíľu. Vzápätí sa prejavil jojo efekt a Ivana opäť poriadne pribrala.

"Už som si zvykla na to, že som plnoštíhla. Nemám potrebu sa stále za niečím naháňať, skôr je pre mňa dôležité, aby som sa každý deň zobudila spokojná. Som šťastná a hlavne spokojná so svojím telom," povedala pre český Blesk Christová.

​Ivana riadi kozmetickú firmu a darí sa jej. Práve na spoločenskej večeri tejto firmy sa ukázala v červených minišatách voľného strihu so širokými rukávmi, ktoré jej siahali tesne nad kolená.

Bývalej Miss tak vynikli silné stehná, za ktoré sa evidentne nehanbí. Pre niekoho neprijateľné, iným ženám možno dodala odvahu.

Súvisiace články