Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
FOTOGALÉRIA: Toto sú finalistky Miss Slovensko 2018
Zdielať na

FOTOGALÉRIA: Toto sú finalistky Miss Slovensko 2018

Riaditeľka súťaže Miss Slovensko dnes predstavila dvanásť finalistiek súťaže Miss Slovensko 2018.

Na výbere finálovej dvanástky sa porota podľa slov Karolíny Chomistekovej neobvykle veľmi rýchlo zhodla. Medzi postupujúcimi sú študentky rôznych vysokých i stredných škôl s rozmanitými zameraniami. Sú medzi nimi modelky, ale aj dievčatá, ktoré dosiaľ s modelingom neprišli do styku.

Najmladšia finalistka ešte len oslávi osemnásť rokov, najstaršia má podľa pravidiel súťaže dvadsaťštyri. Zaujímavosťou 23. ročníka Miss Slovensko je, že porota nevybrala žiadnu náhradníčku.

Medzi dievčatá, ktoré sa tento rok budú uchádzať o korunku Miss Slovensko patria Dominika Grecová z Humenného, Radka Grendová z Revúcej, Katarína Molčanová z Valaskej, Frederika Chovancová z Levoče, Zuzana Liščinská z Košíc, Diana Ölvecká z Banskej Bystrice, Jasmina Tatyová z Trnavy, Nicole Hromkovičová z Bratislavy, Katarína Darášová zo Stupavy, Rebeka Barboráková zo Soblahova, Katarína Očovanová z Hriňovej a Jana Kadvanová z Galanty. 

Dvanásť finalistiek absolvovalo v uplynulých dňoch prvé spoločné sústredenie v Bratislave, v rámci ktorého sa bližšie spoznali a užili si prvé spoločné fotografovanie.

​V polovici februára ich čaká ďalšie sústredenie zamerané na nakrúcanie profilových vizitiek a upútaviek k diváckemu hlasovaniu.

Pred samotným finálovým večerom, ktorý sa uskutoční 28. apríla a v priamom prenose ho odvysiela TV JOJ, zažijú dievčatá takmer dvojtýždenné sústredenie v Bratislave spojené s prípravou módnych prehliadok a prípravou na veľké finále.

Súvisiace články