Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tajomstvo svadobných šiat Meghan Markle odhalené!
Zdielať na
Móda

Tajomstvo svadobných šiat Meghan Markle odhalené!

Archívna reportáž

Hoci sa kráľovská svadba uskutoční až v máji budúceho roka, budúca nevesta nechce nechať nič na náhodu. Meghan Markle (36) sa naplno pripravuje a usilovne pracuje na svadobných šatách. Chce, aby boli spomienkou zosnulej princeznej Diany, matky jej nastávajúceho, princa Harryho (33).

Nielen Británia, ale celý svet sa sústredí v posledných týždňoch na jediné. Ako bude vyzerať nevesta princa Harryho, herečka Meghan Markle?

Kráľovská svadba bude nepochybne najväčšou udalosťou budúceho roka. Uskutoční sa v máji, a tak čaká budúcich manželov kopec práce. Vyzerá to tak, že výber šiat je pre Meghan, koniec koncov ako pre každú nevestu, tým najpodstatnejším. 

Dobre vie, že Harryho matka, tragicky zosnulá princezná Diana, pre neho veľa znamenala a praje si, aby bola aspoň prostredníctvom symbolov na svadbe svojho syna. 

"Meghan miluje módu. Chce, aby boli jej šaty dokonalé. Dáva si veľmi záležať. Všetko má na starosti Elizabeth Emanuel, ktorá navrhovala šaty na svadbu princeznej Diany," uviedol zdroj blízky kráľovskej rodine.

Súvisiace články