Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kráľovnou Česko-Slovenského plesu je Verešová, Bagárová so sexi výstrihom
Zdielať na

Kráľovnou Česko-Slovenského plesu je Verešová, Bagárová so sexi výstrihom

Tento rok sa v Prahe neuskutoční legendárny Ples v Opere. Najväčšou udalosťou sezóny sa tak stal Česko-Slovenský ples. O účasť na akcii mal záujem každý, kto v českom a slovenskom šoubiznise niečo znamená. Dámy v plesových róbach sa v Obecnom dome predbiehali, ktorá z nich je najkrajšia. Čerešničkou na torte bola už tradične modelka Andrea Verešová.

"Sú to prvé plesové šaty z kolekcie, ktoré som pripravila so svojou kamarátkou, plzeňskou návrhárkou Zuzanou Lešák," zdôverila sa Verešová (36).

Modelka už tradične dorazila na ples medzi poslednými. Na akciu sa veľmi tešila, keďže tú minuloročnú musela kvôli dovolenke vynechať.

Speváčka Monika Bagárová si zvolila čierne šaty s krajkou a to bolo pre ňu to pravé orechové. Sexi výstrih pod sieťovinou odhaľoval presne toľko, aby poriadne dráždil mužskú fantáziu.

Bagárová opäť potvrdila, že nemá slabé momenty, čo sa módy týka a vždy vyzerá vkusne. Oveľa staršie a skúsenejšie celebrity by sa od nej mohli učiť. Je vidieť, že Monika trávi veľa času v USA a nechala sa pozitívne ovplyvniť tamojšou módou.

Súvisiace články