Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hviezdna #hiFIVE výzva: Ktorá známa tvár bude musieť spievať?
Zdielať na
Móda

Hviezdna #hiFIVE výzva: Ktorá známa tvár bude musieť spievať?

Módna destinácia č. 1. Fashion Days oslavuje piate narodeniny a pripravila veľkú #hiFIVE oslavu pre pre všetkých. Zapojili sa do nej aj moderátor Michal Sabo a moderátorky Barbora Rakovská a Mária Zelinová, ktorým však hrozí, že na záver budú musieť splniť náročnú úlohu!

Fashion Days oslavuje v novembri svoje piate narodeniny. Pri tejto príležitosti usporiadala módna destinácia číslo 1 veľkú #hiFIVE oslavu, ktorá potrvá po celý mesiac a kde každý týždeň 10 z vás vyhrá od Fashion Days produkt v hodnote 50 € podľa vlastného výberu! A keď dosiahneme 10 000 #hiFIVE fotiek, všetci získajú zľavu 5 € pri minimálnej objednávke 30 €. Inšpirovať a zapojiť sa môžeš na http://www.fashiondays.sk/hifive/.

Spolu s Fashion Days oslavujú aj Michal Sabo, Mária Zelinová a Barbora Rakovská. Tie to známe tváre sa aktívne zapoja nielen svojimi #hiFIVE momentkami, ktoré nájdete na platforme v sekcii Hviezdny #hiFIVE, aj na ich sociálnych profiloch. Zúčastnia sa aj súťaže #hiFIVE výzva, v ktorej dostanú každý týždeň 1 úlohu.

Ako ju splnili si následne budete môcť pozrieť na videu na ich facebookových profiloch, na fanpage Fashion Days, aj blogu The Daily Issue. Určite si to nenechajte ujsť a podporte svojho favorita lajkami a zdieľaním, aby sa stal najlepším hifiverom! Tých, ktorí prehrajú, čaká totiž náročná úloha – zaspievať pesničku o #hiFIVE a Fashion Days. Víťaza spoznáme už 26. Novembra.