Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Letná móda. Šaty s vysokým pásom sú in
Zdielať na

Letná móda. Šaty s vysokým pásom sú in

Chcete sa stať kráľovnou leta? Zahoďte bedrové nohavice a obujte si tenisky rôznych farieb. Leto sa bude niesť v duchu krátkych nohavíc a šiat s vysokým pásom. Vraj si takto predĺžite nôžky.

Máme pred sebou veľmi teplé leto, takže v rámci trendov sa vrhnime na bielu. "Biela je čistá a obsahuje všetko. Z bielej má človek pocit čistoty a nevinnosti," vysvetľuje módna návrhárka Michaela Luptáková.

Štýl retro

Vzory, kvetinky, čerešničky. Akákoľvek podtlač na látke je toto leto veľmi in. "To je také to vtipné rozveselenie do nášho šatníka v štýle retro," pokračuje návrhárka.

Túto sezónu akcentuje prirodzený pás, ktorý nie je na bedrách, ale v najužšom bode trupu. Týmto spôsobom si veľmi rafinovane predĺžia spodnú časť postavy, nohy vyzerajú dlhšie a celkovo ženy tak pôsobia štíhlejšie.

Silné nohy, úzky pás

"Je to výhodne pre ženy, ktoré majú silnejšie nohy, vystúpi útly pás," myslí si Luptáková. Tenisky vždy a všade! Najlepšie, ak ich dokážete skombinovať naozaj so všetkým!

"Aj teniska vie byť veľmi milá, môže byť vzorovaná a teniska je mnohotvárna a dá sa dopasovať aj do veľmi elegantného štýlu," dodáva návrhárka.

Súvisiace články