Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nemáte dokonalú pleť? Poradíme vám, ako sa nalíčiť
Zdielať na
Móda

Nemáte dokonalú pleť? Poradíme vám, ako sa nalíčiť

Nikto nie je dokonalý, avšak dámy majú výhodu. Nedokonalosti môžu jednoducho skryť pod mejkap. Chcete zakryť kruhy pod očami, alebo začínajúce vrásky? Prečítajte si článok.

Trápia vás začervenané vyrážky, či žilky? Pre takéto veci sa milé dámy už vôbec nemusíme trápiť. Základom krásnej nalíčenej pleti je samozrejme krém. Predstavíme vám však aj primer, ktorý je čoraz populárnejší a dokonale zvlhčí pokožku predtým, ako nanesieme mejkap.

"Primer je vlastne na to, aby sa nám neodparovala rýchlo voda z pleti," vysvetľuje maskérka Natália Lackovičová. Ďalším krokom je správny výber farby mejkapu. Ten si môžeme prípadne namiešať aj z viacerých odtieňov.

"Ja namiešam trošku svetlej s tmavou a pokiaľ nie, tak ešte pridám trošku svetlej," opisuje maskérka. Mejkap nanesieme do stratena, nie vo veľkej vrstve. Ale pozor milé dámy, prezradíme vám ešte jeden trik na rozžiarenie.

Tieňovanie. "Tieňovaním docielime to, že sa naša tvár opticky zúži. Mejkap nanášame do stratena až na krk, aby nám nevznikol prechod," dodáva Lackovičová. Ďalším problémom sú kruhy, či vačky pod očami. "Používame svetlý korektor a je dôležitá, aby naozaj slúžil na oči, iné môžu vysušovať," tvrdí maskérka.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na