Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 2 - Petra Pochabová (20)
Zdielať na
Móda

MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 2 - Petra Pochabová (20)

Predstavujeme vám v poradí druhú z dvanástky finalistiek súťaže Miss Slovensko 2014, Petru Pochabovú.

20-ročná brunetka z Nitry patrí medzi najvyššie súťažiace v tomto ročníku Miss Slovensko. "Prihlásila som sa, aby som spoznala nových ľudí, nové zážitky a každý rok si dávam predsavzatie, že začnem zdravo žiť. Tak dúfam, že toto ma prinúti," hovorí o dôvodoch finalistka číslo 2 Petra Pochabová.

Tak takýto dôvod sme ešte nikdy ani my nepočuli a to sa s finalistkami stretávame už niekoľko rokov. A ešte nikdy sme nestretli finalistku, ktorá by študovala záhradnú architektúru tak ako Petra. "Naozaj som nevedela, čo budem robiť a ocino je architekt, tak sme sa dohodli, že bude nejaká kooperácia keď vyštudujem a chcela som určite niečo kreatívne," hovorí Petra.

Monotónne a hlavne náročné veci nie sú Petrina šálka kávy. Aj preto hodila za hlavu sľubnú tenisovú kariéru. "Ja som hrávala tenis a ten 11. rok bol taký, že raketa lietala všade po kurte. Už som to nezvládala, takže mi to robilo viac nervy ako radosť," dodala. Vraj neľutuje a už by sa k tenisu nevrátila. Iba ak rekreačne. Viac ju vraj baví behanie po obchodoch a nakupovanie.

V skrini jej údajne visia aj kúsky, na ktorých sú ešte cenovky a nemala ich nikdy na sebe. Ktovie čo na to hovorí jej priateľ? "Sme spolu 4 roky, je to tiež športovej, on dosť cestuje aj ja, tak nám to tak vyhovuje," hovorí Petra, ktorá  už má skúsenosti aj s modelingom a pózovanie pred fotoaparátom sa jej pozdáva. Pozdáva sa aj ona vám?

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na