Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Takto vyzerá jeseň a zima podľa svetového módneho návrhára
Zdielať na
Móda

Takto vyzerá jeseň a zima podľa svetového módneho návrhára

Milé dámy, je tu niečo pre vás! Známy návrhár ukázal už teraz kolekciu na túto jeseň a zimu. Zasadil ju priamo do hôr. Prehliadkové mólo sa premenilo na svet zázrakov! Je to jedným slovom nádhera! Veď pozerajte.

Nebojácna mladá žena s chuťou po dobrodružstvách ukrytých v horských oblastiach a pod snehom. A tým by sa rozprávka z dielne Tommyho Hilfigera mohla začať. Dizajnér doslova uletel na pletených vzoroch v pestrých farbách, čím skombinoval typicky severskú módu s bohémskymi prvkami, čím chce zaujať najmä mladšie ročníky, ktoré jeho značku vyhľadávajú.

Káro a kocka zmiešané s plédmi a kabátmi rôznych dĺžok, umelé kožušiny a vlna a k tomu nutný doplnok - pletená čapica s obrovským brmbolcom. Školácku neupravenosť v jeho modeloch dopĺňali jednoduché strihy s rafinovanými prvkami.

V prípade, že ste skôr šatovovo - sukňový typ, pán Hilfiger diktuje len dve dĺžky. Mini, alebo až po zem. No, obe rozhodne doplňte topánkami v kovbojskom štýle, prípade obuvou určenou na hory a hrubými lyžiarskymi ponožkami.

Okrem Tommyho Hilfiger sa v New Yorku predstavila aj viac ako stovka ďalších módnych návrhárov a medzi nimi aj tie najzvučnejšie mená. Zažiarila aj slávna Victoria Beckham. Pozývame vás na desiatky mól, ktoré sa na tejto očarujúcej akcii otvorili. VIDEO SI POZRITE TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na