Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nájsť najkrajšiu z najkrajších je ťažké! Miss 2014
Zdielať na
Móda

Nájsť najkrajšiu z najkrajších je ťažké! Miss 2014

Nájsť slečnu, ktorá by sa mohla stať novou Miss Slovensko nie je vôbec jednoduché. Presvedčila sa o tom aj porota, ktorá hľadala po celom Slovensku tie najkrajšie z najkrajších. Dievčat prišli stovky, no niektoré sa predtým, ako sa postavili pred porotu, asi zabudli pozrieť do zrkadla.

Cez víkend sa jeden z bratislavských hotelov zaplnil mladými, krásnymi a najmä odhodlanými dievčatami. Všetky prišli na posledný kasting Miss Slovensko 2014. Dievčatá, ktoré prišli do súťaže krásy skúsiť šťastie, mali jednoduchú úlohu - predviesť sa v porote v plavkách.

Našťastie pre porotu no nanešťastie pre niektoré dievčatá, takáto promenáda odhalila úplne všetko. A tak sme aj my videli celulitídu či otlačené ponožky. "Stane sa, že dievčatá, ktoré nemajú sebareflexiu, prídu vyskúšať kastingy," tvrdí kaderník Peter Sýkora.

Ale nehádžme všetky dievčatá do jedného vreca. Niektoré dievčatá mali naozaj nádherné postavy, no v ich veku sa to aj tak trošku očakáva. No nielen na postave záleží v súťaži MISS. "Musí byť krásna, milá, talentovaná, ovládať jazyky," dodáva riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová.

"To dievča má charizmu, vyžarovanie, osobnosť, nie je to priemer s peknou tvárou, ale ide z nej niečo, má iskru a dokáže zaujať," dopĺňa fotograf Lukáš Kimlička. Dievčatá, ktoré postúpili do semifinále, teraz čaká vedomostný pohovor a rozhovor v angličtine a dvanásť z nich bude bojovať o titul Miss Slovensko 2014. Finalistky však istotne celulitídu mať nebudú.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na