Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Giorgio Armani (79) v Paríži: Diváci takmer nedýchali
Zdielať na
Móda

Giorgio Armani (79) v Paríži: Diváci takmer nedýchali

Ak by ste mali k dispozícii len jednu noc a chceli by ste zažiariť, čo by ste si zvolili na seba? Zrejme si túto otázku položil aj návrhár Giorgio Armani a vytvoril kolekciu pod názvom - Len jedna noc. Jeho modely pre jar/leto 2014 sú také nádherné, že diváci pri pohľade na modelky takmer ani nedýchali.

Paríž sa zahalil do tmy, aby nočné svetlá mohli žiariť. V ich jase sa začali ligotať tisíce zábleskov z prehliadkového móla u Armaniho.

Tajomstvá z rozprávky Tisíc a jedna noc sa na tejto prehliadke snúbila s eleganciou, jednoduchosťou, výstrednosťou, ženskosťou aj mužským elementom a to v každom jednom modeli. Takýto koktejl vie namiešať iba jeden muž. Majster elegancie Giorgio Armani.

Či už máte rady sukne, blúzky, saká, overaly, šaty, alebo padavé nohavice - vyberiete si na 100 percent. A farby, ktoré návrhár použil sa skutočne hodia každému. Zlatá, strieborná, tmavá fialová, či odtieň nočnej oblohy. Nadčasovú bielu a čiernu by ste hľadali márne - dizajnér ich z kolekciu úplne vynechal.

Možno nie je náhodou, že kreácie nápadne pripomínali módu rokov 20-tych. V týchto šatách sa snúbi nielen extravagancia a lesk, ktoré boli pre večernú módu 20-tych rokov typické. Ale aj zmyselnosť a tajomno zapadnutých klubov, kde nočný život pulzoval ako čerstvá rana.

Hoci sú modely strihovo strohé a úsporné, čo je typické pre pánsku módu, glitrové efekty, šatky na hlavách, rafinované rozparky, mašle a padavosť sú typicky ženské a sexi. Ak stále neviete, čo si obliecť na ples, ktorý vás čaká, inšpirujte sa týmto mužom, pri ktorom ani jedna žena nosiaca jeho oblečenie neupadla do zabudnutia.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/ Adriana Mikundová

Zdielať na