Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tomu sa povie oddych! Modelka Luberdová (29) relaxovala na Maledivách
Zdielať na
Móda

Tomu sa povie oddych! Modelka Luberdová (29) relaxovala na Maledivách

Modelka a bývalá moderátorka magazínu Topostar Miroslava Luberdová neznáša zimu. A tak spolu s priateľmi odletela za teplom - na Maledivy.

Mirka si s partiou kamarátov dopriala desaťdňový oddych na krásnom ostrove v Indickom oceáne, i keď jej odchod na dovolenku bol ohrozený. "V deň Vianoc som dostala silný zápal priedušiek a vlastne o tri dni na to sme leteli," opisuje Mirka. 

Silné lieky a zdravá strava, ktorej Mirka holduje jej však pomohli dostať sa z najhoršieho a tak do exotiky napokon odcestovala. Tvár jej však pri nastupovaní do lietadla preventívne zdobila rúška a vyprevádzali ju smutné očká syna Riška, ktorý zostal doma s otcom.

"Vyspala som sa do sýtosti, čo si už ani nepamätám. Prvý raz po asi roku som sa zobudila, že som nemala kruhy pod očami, bol to pre mňa veľký odpočinok," opisuje. Modelka samozrejme nestrávila celú dovolenku iba v posteli. Ráno a večer si užívala slnko na pláži a s radosťou konzumovala miestne dobroty.

"Bolo to úžasné, pri brehu sme mali kopec malých žralokov, pár sa mi podarilo pohladkať. Skákali nám aj delfíny, takže úplná romantika, je to raj," dodala. Mirka už raz na Maledivách bola, no opäť ju očarila krása týchto tropických ostrovov. I tam jej však najviac chýbal syn Riško.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:20!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na