Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hablovičová (35): Na párty v totálnom strese!
Zdielať na
Móda

Hablovičová (35): Na párty v totálnom strese!

Byť mamou je niekedy poriadne stresujúce. Napríklad vtedy, ak dieťa zveríte do rúk príbuzných a vy si na chvíľu odbehnete do spoločnosti. Miesto uvoľnenia a možnosti odreagovať sa, sa vám v hlave premieta katastrofický scenár a najradšej by ste sa vrátili k dieťatku. Svoje o tom vie aj modelka Lucia Hablovičová.

"Prvý raz som si odbehla večer a mám z toho zmiešané pocity. Stále ho beriem ako bábätko, aj keď má už 8 mesiacov," priznáva modelka.  Mysľou je totiž neustále so svojim drobčekom.

"Poslala som už niekoľko SMS-správ. Našla som si dva neprijaté hovory od švagriny a hystericky som jej volala. Malý je však v pohode a spinká," pokračuje Lucia. Modelka dostáva o synovi v pravidelných intervaloch aktuálne informácie.

Znie to ako veta z tajného vyšetrovania, ale úloha matky je občas ako z detektívky. "Som stále dostupná na telefóne a dávam kontrolné otázky," hovorí Lucia Hablovičová.

Odkedy je matkou, stretáva sa častejšie s rodičmi, než s prominentnými osobnosťami na večerných akciách. Lucii však takáto životná zmena neprekáža. VIAC TU.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na