Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Redaktor TV JOJ Haraksin (30): Nosiť motýliky bol ženin nápad
Zdielať na
Móda

Redaktor TV JOJ Haraksin (30): Nosiť motýliky bol ženin nápad

Niekto rád nosí len čiernu farbu, iný nedá dopustiť na tepláky. Aj redaktor TV JOJ Dárius Haraksin má obľúbenú časť oblečenia, bez ktorej neurobí ani krok. Motýliky...

Je redaktorom televízie JOJ. Poznáte ho aj ako skvelého moderátora. Keď stíha, tak tancuje. A isto ste si všimli jeho rukopis aj v iných oblastiach. Je to taký malý módny Guru. Aj v tomto prípade platí to, čo sa hovorí, a to, že za každým úspešným mužom stojí žena.

Za jeho módnym vkusom postáva tá jeho jediná a zákonitá. "Raz sme boli v obchode kúpiť nejakú košeľu a uvideli sme tam motýliky, tak sa manželka spýtala a neskúsiš ho a uvidíme, aké to bude," opisuje redaktor.  

Tým, že dlhé roky tancoval aj s manželkou, nemal voči tomuto módnemu doplnku predsudky. Po jeho súhlase sa rozpútalo šialenstvo. "Dal som si to raz, dvakrát. Najprv to bola taká šoková terapia pre divákov aj kolegov," dodáva Haraksin.

A potom sa to natoľko ujalo, že sa motýliky ako keby znovuzrodili, hoci tu vlastne vždy boli, ako skromne priznáva. Ale Darka si bez látkových fešákov už ani nevieme predstaviť. Jeho peknú zbierku majú možnosť vídať aj diváci magazínu da Vinci - svet zázrakov.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na