Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Pestré farby, štýl a la Paris. To sú módne trendy Lýdie Eckhardt (50)
Zdielať na
Móda

Pestré farby, štýl a la Paris. To sú módne trendy Lýdie Eckhardt (50)

Zdroj: ISIFA

Čo je nového v móde? Hoci niekto by vám odpovedal - pre mňa farebné tepláky, ženy predsa len stále riešia módu a diéty. Konečne nám rozkvitla príroda a všade pučia farby. In sú teda farby a vzory. Samotné doplnky a topánky sú však rovnako dôležité ako šaty. Viac prezradí módna návrhárka Lýdia Eckhardt, na ktorej módnu prehliadku sme sa boli pozrieť.

Či má žena 40 kíl, 50 alebo 80, vždy bude riešiť stále to isté. Je dosť štíhla? Nerozširujú ju šaty príliš? Zvýrazňujú jej ženské tvary? Zakrývajú, čo netreba ukazovať na obdiv?. Inšpiráciou aj pre Lýdiu Eckhardt je teda vymýšľať modely, ktoré ženu zoštíhľujú.

Nielen strihy sú však dôležité, ale aj farby. Aby žena vyzerala sviežo, mala by siahnuť po ružovej, žltej alebo oranžovej. "Ak by si sa ma teraz opýtala, aké sú módne trendy, neviem, či ti to teraz tak dokážem vymenovať. Ale ja nepochybne viem, že ženám pasujú farby. Ženy majú rady farby," prezrádza Eckhardt.

Slovenská módna tvorba je ovplyvnená najmä trendami z Paríža, či Milána. Aj Lýdia sa netají tým, že veľakrát je jej inšpiráciou napríklad zahraničný módny časopis. "Si treba otvorene povedať, že tá móda sa tvorí niekde inde ako na Slovensku," komentuje.

Táto sezóna dáva áno pestrosti a vzorom. Pozor však na kombináciu doplnkov a topánok, sú rovnako dôležité ako šaty.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Saša Orviská

Zdielať na