Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sexi Magdaléna Šebestová (29). Návrat na mólo!
Zdielať na
Móda

Sexi Magdaléna Šebestová (29). Návrat na mólo!

Ani ona sama si už vraj nepamätá, kedy naposledy robila modelku na módnej prehliadke. Bývalá Miss Slovensko 2006 a súčasná riaditeľka tej istej súťaže, Magdaléna Šebestová sa nedávno opäť prešla po predvádzacom móle.

"Kvôli Lukášovi som to ochotná urobiť," povedala Magda Šebestová na margo svojho návratu na predvádzacie mólo. Nečudo, módny návrhár špeciálne pre ňu za jeden jediný deň navrhol a ušil šaty šaty, ktoré jej mohla nejedna slečna závidieť.

Magda sa totiž stala súčasťou módnej prehliadky, na ktorej sa v úlohe modeliek predviedli finalistky Miss Slovensko 2013.

"Aj teraz sa necítim úplne fajn, lebo dievčatá sú krásne a ja som iba taký ich tieň," zhodnotila samú seba bývalá Miss. Ani my a ani dievčatá sme s týmto tvrdením nesúhlasili. Magda vyzera v dlhých no odvážnych čiernych šatách a s klobúkom na hlave ako hlava mafie krásy, ako krstná mama. Módny návrhár, Lukáš Kimlička jej bol pri tejto úlohe veľmi dôstojným partnerom. V priloženom videu nájdete aj to, ako spoločne na túto tému vtipkovali.

My vám ešte prezradíme, že Magda v tento večer predviedla iba tento jeden model a zvyšok prehliadky pozorným okom sledovala dievčatá, ktoré sú pod jej patronátom a v nedeľu večer budú v priamom prenose bojovať o titul Miss Slovensko. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na