Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Brutálne hádky medzi Kate a Williamom kvôli Sussexovcom! Kate neustúpi ani za nič!
Zdielať na

Brutálne hádky medzi Kate a Williamom kvôli Sussexovcom! Kate neustúpi ani za nič!

Archívna reportáž

Kráľ spravil rázne rozhodnutie - Sussexovcom odobral ich sídlo

Vyšpekulovaní Sussexovci po tom, čo sa im nedarí napĺňať ich ambiciózne plány v USA a od zmlúv či spolupráce s nimi odskakujú významné spoločnosti, údajne pomýšľajú na návrat na britský kráľovský dvor. Tam mali k dispozícii všetok luxus bez väčšieho úsilia ako kráľovskí seniori reprezentujúci monarchiu, ba navyše dostávali aj slušnú rentu. Patrili k spoločenskej špičke a aj Meghan mohla ako osoba z obyčajných kruhov požívať honor a úctu. O to všetko sa ich ostentatívnym odchodom z paláca pripravili, ba sa stali terčom posmechu. O ich návrate však nechce prekvapivo najmä princezná Catherine ani počuť.

​Spoza múrov britského kráľovského paláca začali prenikať reči, že sa tam údajne chcú Sussexovci vrátiť, hoci počas vyše troch rokov od "megxitu" stihli riadne popľuť a pošpiniť kráľovskú rodinu. V USA sa im ale míňajú financie na ich luxusný život. Napriek tomu sa nechce veriť, že by toho boli po tom všetkom vôbec schopní, aj keď ani jednému z páru zjavne drzosť nechýba. Na druhej strane by sa dalo ešte viac čudovať, keby ich kráľ Karol III. a všetci jeho najbližší, vrátane princa Williama a jeho manželky Kate, prijali späť. Majú plné právo na to, aby ich návrh odmietli, ale najtvrdohlavejšie si má stáť za svojím princezná Catherine.

"Kate za nimi urobila hrubú čiaru, svoj názor na nich nemení. Nikdy sa za svoje klamstvá neospravedlnili. Ale pre Williama je to o to ťažšie, lebo Harry je jeho brat. Je to hrozná situácia všade okolo," vysvetľoval zasvätenec do kráľovských pomerov, ako uviedli v OKmagazine. Podľa neho bolo poslednou kvapkou, keď Meghan počas rozhovoru v roku 2021 odhalila veľmi osobný príbeh s Kate. "Bola to konečná zrada. Rany sú príliš hlboké na to, aby sa dali len tak ľahko zahojiť," dodal nemenovaný zdroj.

Kate a William boli už aj v USA, no so Sussexovcami sa nestretli:

​William by však chcel ponúknuť Harrymu "olivovú ratolesť" na zmier. Kate sa má za to na neho hnevať, ba sa majú aj preto veľmi hádať. "Kate má pocit, že Harry a najmä Meghan spôsobili kráľovskej rodine už dosť škody a narobia ešte väčšie, ak ich pustia späť," vysvetlil zdroj.

​Sussexovci zrejme využívajú kráľovu mäkkosť a mali vraj navrhnúť, že si prenajmú apartmán v Kensingtonskom paláci a sami si ho zariadia. Pokiaľ sa ale bude Kate proti tomu stavať, ťažko sa im to podarí. Odborníčka na monarchiu Sarah Hewson to zhodnotila jasne: "V tomto štádiu jednoducho nevidím žiadne dôkazy o tom, že by na jednej alebo druhej strane existovala túžba s tým skoncovať a odpustiť aj zabudnúť. Poškodenie, rany sú také hlboké, že ich zahojenie bude trvať strašne dlho." Ako to teda je, sa možno bude dať aspoň vytušiť zo stretnutia kráľa Karola III. a Harryho, plánovaného na 17. septembra po ukončení Invictus Game v Düsseldorfe. No podľa najnovších informácií sa Harry odmietol stretnúť s otcom a bratom na spomienkovej udalosti na výročie skonu kráľovnej, tak sa zdá byť ich potenciálne stretnutie pomerne nahnuté.

Najčítanejšie