Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tretie dieťa na obzore?! Zmenili Harry a Meghan odhodlanie ostať pri dvoch potomkoch?
Zdielať na

Tretie dieťa na obzore?! Zmenili Harry a Meghan odhodlanie ostať pri dvoch potomkoch?

Archívna reportáž

Zdalo by sa, že manželský pár vojvodov zo Sussexu môže byť absolútne spokojný, čo sa týka počtu detí aj toho, že majú chlapca aj dievča. Pred dvomi rokmi sa im narodil syn Archie, teraz k nemu pribudla do rodiny aj dcérka Lilibet Diana. Harry vraj kedysi po deťoch extra netúžil a ani Meghan sa v minulosti rozhodne nesnažila o potomkov. Avšak napriek tomu, že na rodičovstvo zmenili názor, jednej zásady sa údajne rozhodli držať, a tou je nepriviesť na svet viac ako dve deti.

Nedávno Meghan a Harry prekvapili svet vyhlásením, že viac ako dve deti odmietajú kvôli uhlíkovej stope, ktorú človek zanecháva na planéte. Avšak podľa denníka The Sun, numerologička má pri pohľade na ich „čísla“ celkom iný názor.

Meghan a Harry sa rozhodli ostať pri dvoch deťoch, a ísť tak príkladom iným párom, ktoré rozmýšľajú nad založením početnej rodiny, za čo si dokonca vyslúžili ocenenie istej neziskovej organizácie. "Mali by sme byť schopní tu zanechať niečo lepšie pre ďalšie generácie,"  tvrdil princ v roku 2019 pre Vogue s tým, že chcú maximálne dve deti z lásky k prírode. Princ Harry sa už po narodení syna zveril Jane Goodall, že teraz vidí veci z inej perspektívy, ale aj tak zotrváva pri svojom odhodlaní nemať veľa detí."Vidím to teraz už bezosporu odlišne. Ale vždy som bol o tom presvedčený, dokonca predtým, ako som mal dieťa a predtým, ako som dúfal, že budem mať deti,“ povedal Harry. "Nie veľa detí," nahrala mu Jane Goodall, na čo Harry jednoznačne odvetil: "Dve, maximálne". Ale popredná numerologička Heather James urobila pre server Fabulous analýzu životných čísiel oboch vojvodov zo Sussexu a vyplynulo z nej niekoľko zaujímavostí. "Predpokladám, že o tri roky sa im narodí aj tretie dieťa - ich čísla hovoria za všetko," napísala prekvapujúcu predpoveď,

Ktovie, čo si o vyhláseniach brata a jeho manželky o počte detí pomyslel princ William, ktorý má s Kate tri deti a údajne by sa nebránili aj ďalšiemu potomkovi:

Samozrejme musela vopred rozobrať dôležité čísla v dátume narodenia princa Harryho a Meghan. Kým on, ktorý má životné číslo jedna, má vraj vynikajúce vodcovské schopnosti, ju jej životné číslo štyri môže obmedzovať. O Harrym dodala: "Je ambiciózny, nezávislý a organizovaný." K Meghan zas vysvetlila, že  "Štvorky sú veľmi citlivé a berú si všetko k srdcu. Vo svojom mene má však číslicu slávy, čo znamená, že bola predurčená stať sa hviezdou." Navyše konštatovala: "Je prísna v pravidlách a niekedy jej chýba tolerancia, ale je tiež pri zemi a je skvelou mamou." S Harrym sa vraj nestretli náhodou. "Určite majú vzťah z minulého života. Budú tiež skvelo spolupracovať v podnikaní," vysvetlila numerologička. To sa už jasne potvrdzuje, keďže podpísali zmluvy na neskutočne vysoké sumy s Netflixom i Spotify, nespomínajúc množstvo ďalších výhodných podnikateľských a iných možnostiach a aktivít.

 Meghan a Harry sa rozhodli ísť príkladom a na svet sa rozhodli priviesť iba dve deti:

Táto kombinácia ich čísiel je kompatibilná, ale má však aj svoje úskalia. "Sú dobrí bojovníci, v ich brnení je ale zopár drobných otvorov," vidí dôležité detaily. "Harryho treba obdivovať, ale dobrou správou je, že Meghan ako štvorka je darcom - takže to dynamicky funguje. Kľúčom v ich vzťahu je, že sa musia navzájom počúvať, aby veci fungovali," zhodnotila numerologička, ako si manželia sadli. "Meghan má 6 štvoriek; ich počet je nezvyčajný, aj Lilibet sa narodila 4. júna, takže mám pocit, akoby matka a dcéra mali veľmi silné spojenie,“ myslí si Heather James. Ďalšie dieťa, ktoré im prorokuje, je ale naozaj veľmi otázne. Len nedávno pár získal pri príležitosti Svetového dňa populácie cenu od charitatívnej organizácie Population Matters. Tá vyzdvihla rozhodnutie páru o obmedzení počet ich detí na dve. "Svojim rozhodnutím pomáhajú zaistiť lepšiu budúcnosť pre svoje deti a idú príkladom ďalším rodinám," stálo v ich oficiálnej tlačovej správe. Ktovie, či ale napokon zvíťazí ekologické srdce, alebo túžba po ďalšom potomkovi, ako prorokuje numerologička.

Súvisiace články

Najčítanejšie