Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Slávny herec priviedol na červený koberec svoju dcéru a všetci z jej krásy onemeli!
Zdielať na

Slávny herec priviedol na červený koberec svoju dcéru a všetci z jej krásy onemeli!

Archívna reportáž

V rodinách umelcov, či už hudobníkov, alebo hercov, nie je ničím nezvyčajným, keď si rovnaké remeslo zvolia aj potomkovia slávnych hviezd. Sú to celé generácie hercov v rodine Douglasovcov, Sheenovcov, Baldwinovcov či Pennovcov. Práve člen poslednej menovanej rodiny, herec Sean Penn, nedávno uviedol do vyblýskaného sveta filmu aj svojich potomkov a zdá sa, že úspech zožala najmä jeho krásna dcéra.

Slávny a prestížny filmový festival v Cannes je v plnom prúde a okrem iných na ňom predstavil svoju filmovú novinku aj herec a režisér Sean Penn. V snímke s názvom Flag Day si po jeho boku zahrali aj jeho obe jeho deti, 30-ročná Dylan a 27-ročný Hopper. A súdiac podľa fotografií z červeného koberca 74. ročníka prestížneho filmového festivalu, práve na jeho krásnej dcére spočinul zrak mnohých prítomných. 

Paparazzi, hostia a diváci významnej udalosti, filmového festivalu v Cannes, sa už tradične dočkali opäť skvostnej módnej prehliadky na červenom koberci v podaní tých najslávnejších hviezd hereckého neba a šoubiznisu. Aj slávny hollywoodsky herec Sean Penn prišiel uviesť svoj film s názvom Flag Day, v ktorom si nielen zahral, ale ho aj sám režíroval. Do hlavných úloh obsadil okrem hereckej kolegyne Katheryn Winnick, známej aj ako Lagherta zo seriálu Vikingovia, aj svoje dve deti, syna Hoppera a dcéru Dylan. Práve s nimi zapózoval aj na slávnom červenom koberci a krása jeho dcéry mnohým vyrazila dych. 

Sean Penn je na svoju dcéru patrične hrdý, na červenom koberci v Cannes ju predstavil už v roku 2016:

Hopper a Dylan si vo filme zahrali taktiež deti Seanovej postavy, podvodníka menom John Vogel. Film Flag day je príbeh rodiny, ktorej otec žije dvojitý život ako falšovateľ, aby mohol patrične zabezpečiť svoju dcéru. Dylan vyzerala na premiére elegantne v malých čiernych šatách s nápadným opaskom, zatiaľ čo Hopper zvolil klasickú eleganciu v čiernom motýliku a obleku. Dráma Flag Day sa na festival dočkala nevídaného úspechu a dokonca na záver filmu sa diváci v sále postavili a tvorcom ako aj štábu venovali  niekoľkominútový potlesk. "Ďakujem všetkým hercom, tímu, publiku a mojej dcére," vyslovil v ďakovnej reči dojatý herec a režisér a zároveň pyšný otec. 

Takto dnes vyzerá dcéra Seana Penna, 30-ročná Dylan, ktorá svojou krásou vyrazila mnohým prítomným dych:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dylan Penn (@iamdylanpenn)

Dcéra hercov Seana Penna a Robin Wright do remesla svojich rodičov "zabrdla" iba v posledných rokoch, predtým sa však aj vďaka kráse, ktorú zdedila dočista po mame ako jej verná kópia, venovala modelingu. V minulosti si ju vyhliadli nietoré módne značky, medzi nimi napríklad Gap či Stuart Weitzman a fotila aj pre magazíny ako GQ, Elle, Maxim či L´Officiel. Aj na filmovom plátne sa Dylan objavila už dovedna v siedmych snímkach, avšak práve posledný film, ktorý režíroval jej slávny otec, by mohol byť v jej kariére zlomovým.

Súvisiace články

Najčítanejšie