Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Cibulková zašla ešte ďalej! Prezliekla plavky a vykukli prsia!
Zdielať na

Cibulková zašla ešte ďalej! Prezliekla plavky a vykukli prsia!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková si užíva leto v obľúbenej destinácii majetnejších Slovákov na Arabskom polostrove, v luxusnom púštnom Dubaji. Dokonalé počasie, dokonalá pláž, dokonalý apartmán a úplne dokonalá rodinná idylka. Je nad slnko jasnejšie, že mama malého Jakubka zažíva najkrajšie obdobie v živote.

Našej historicky najúspešnejšej tenistke evidentne ku šťastiu nič nechýba. Okrem šťastia, ktoré sa nedá kúpiť za žiadne peniaze, má Dominika Cibulková ešte aj tie. A dosť na to, aby si mohla dovoliť všetko, čo si zmyslí. Minimálne čo sa týka módy. 

Hneď prvou fotkou z dovolenky mnohým vyrazila dych. Nielen svojou zjavne štíhlejšou postavou, ako pred pár mesiacmi v chorvátskom Dubrovniku, ale aj plavkami s farebnými iniciálkami LV po celej ploche. Taký kúsok stojí vyše 1000 eur a zatiaľ je podľa všetkého len v predpredaji na objednávku.

Pre tehotenstvo sa Dominika vzdala kariéry:

​No na ďalších fotkách sa už mama čoskoro polročného Jakubka ukázala v celkom iných plavkách. Tie tentokrát značkou nezaujali, ide o jednoduchý čierny jednodielny kúsok, no predsa len tri fotky upútali pozornosť. Dominika na nich sedí na pobreží a zábery sú z profilu. A je zjavné, že plavky sú odvážnejšieho strihu - zboku totiž odhalili pomerne dosť, aby už človek nepotreboval veľmi zapojiť fantáziu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

"Nie som tu nato, aby som vám ulahodila," napísala Dominika k fotkám, no reakcia verejnosti bola zjavne iná ako čakala. Lebo podľa všetkého drvivej väčšine ľudí ulahodila. Za jej prirodzené fotky  bez akejkoľvek retuše, za to, že sa nehanbí ukázať plnšie tvary a aj takú bežnú vec, ako je celulitída, si vyslúžila tisíce srdiečok a stovky obdivných komentárov. Dominika dáva dlhodobo najavo, že je so sebou spokojná a vie, že podstatné je, či sa sama cíti dobre, a či v sebe s manželom stále nachádzajú zaľúbenie. A je úplne jasné, že u nich láska prekvitá. Prečo by sa teda mala trápiť pre názor anonymnej verejnosti a nezmyselne nastavené očakávania. V tomto ide jednoznačne príkladom.

Súvisiace články

Najčítanejšie