Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kraus priznáva po 25 rokoch zmenu vo vzťahu! Môže za to koronakríza!
Zdielať na

Kraus priznáva po 25 rokoch zmenu vo vzťahu! Môže za to koronakríza!

Archívna reportáž

Do života mnohých partnerských párov zasiahla významným spôsobom koronavírusová kríza. Nevyhla sa ani celebritám. Ľudia, ktorí boli celý život veľmi aktívni a doma v podstate len "prespávali", spolu zrazu trávia oveľa viac času a zisťujú, že jeden druhého takmer nepoznajú. Niekedy je to veľmi mizerná skúsenosť, no niekedy, naopak, nastane úplna idylka.

Zdá sam, že k jednému z tých šťastných párov patria aj Jan Kraus a Ivana Chýlková. Aspoň tak sa vyjadril herec a majster talkshow. 67-ročný Kraus pre magazín Sedmička. Keďže sa omu o 10 rokov mladšia Ivana zatiaľ nevyjadrila, zostáva veriť, že to u nich teraz skutočne funguje tak, ako to približuje jej manžel.

„Nám sa zmenil život,“ zveril sa so svojimi pocitmi obľúbený zabávač behom internetového vysielania magazínu Sedmička. „Ivanka si kúpila pomôcku na vytieranie, všetko doma vytrela a teraz aj varí,“ pokračuje s výrazom spokojnosti. A to je veľký obrat, pretože vo svojom programe verejne naznačuje už dlhodobo, že jeho žena domácemu vareniu obzvlášť veľa pozornosti nevenuje. Mala na to ale objektívny dôvod, keďže bola naozaj pracovne mimoriadne vyťažená a v spoločnej domácnosti sa preto často nemohla zdržiavať, ani keby chcela.

Vypočujte si, čo o sebe Kraus prezradil:

​Teraz je to ale celkom inak. Pre obmedzenia v spojení s covidom-19 sú manželia prirodzene nútení byť každodenne spolu. Na jedle si Kraus obzvlášť potrpí. „Dávam jej nápady, čo variť, alebo ju vezmem na nákup a ideme spolu ako takí úplne nudní manželia. Odveziem ju, ona nakúpi, pomôžem jej s taškou, obaja sme dojatí, ako nám to klape. Potom vytrie a ja som v slzách, ako pekne žijeme,“ komentuje Kraus s typickou dávkou humoru, ako sa mu odrazu zmenil život o stoosemdesiat stupňov k lepšiemu.

Podľa Jana Krausa nabrali vo vzájomnom vzťahu s manželkou Ivanou obaja nový smer. "My žijeme ako štandardne usporiadaní manželia a som si dal jediný záväzok, že v decembri by som chcel vážiť tonu,“ dodal so smiechom narážku na každodenné varenie manželky. A nakoniec sarkasticky zhrnul podľa jeho slov priam dokonalú domácu idylku s manželkou aj za ňu: „Ivanka je so mnou šťastná každý deň , to je jej život v kocke.“ Zrejme to tak aj naozaj bude, inak by pár nežil bez akýchkoľvek škandálov už vyše 25 rokov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie