Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ostrá reakcia Dominiky Gottovej na Ivanine tvrdenia: Od tejto osoby je to výkrik do prázdna!
Zdielať na

Ostrá reakcia Dominiky Gottovej na Ivanine tvrdenia: Od tejto osoby je to výkrik do prázdna!

Archívna reportáž

Život Dominiky Gottovej nebol už od narodenia celkom obyčajný. Akoby mohol byť, keď jej otec bol najslávnejší umelec v celom Československu. No ten sa k nej spočiatku nepriznával. Keď to napokon po rokoch spravil, jej život sa obrátil naruby - odvtedy už nikdy nemala tak celkom súkromie. Možno aj to sa podpísalo na tom, že jej život bol poriadne búrlivý. Minulý týždeň sa dokonca údajne pokúsila o samovraždu.

Dominika Gottova odišla doriešiť rozvod s problémovým Timom Tolkkim do Fínska, no ukázalo sa, že to doriešenie znamenalo v skutočnosti návrat k nemu. A zrejme neprebehlo všetko podľa predstáv 47-ročnej Dominiky, lebo v jeden večer sa vraj spolu poriadne opili a ona sa pokúsila o samovraždu.

Aféry pokračovali aj po návrate Dominiky z Helsínk. Čakajúci reportéri na letisku odfotili jej kľačiaceho kamaráta s kyticou kvetov, ako vrúcne privítal Dominiku. Zaskočená Gottova dcéra mu sľúbila, že mu čoskoro zavolá a stretnú sa. On sám prezradil, že ju pozná už rok a teraz by jej chcel finančne pomôcť, aby sa už nikdy nevrátila do Helsínk za manželom Timom. Obáva sa, že by mohla veľmi zle skončiť.

Dominika spolupracovala aj na knihe Gottovho kolegu z kapely:

​No ako hlavný dôvod návratu do Prahy uviedla Dominika dokument, ktorý má vraj nakrúcať nemecká televízia MDR v decembri v Prahe. Gottova dcéra dostala ešte v októbri ponuku zúčastniť sa nakrúcania. Kvôli jej chorobe a neskoršej indispozícii sa výroba posunula na neskôr. Medzitým si odskočila do Helsínk, kde napokon s Timom spoločne požiadali o štátny byt, ktorý by vraj mali dostať v januári. Dovtedy bude Timo v Mexiku, kam vzápätí odletel a ona v Prahe, kde má prenajatý byt a myslela si, že aj zaujímavú finančnú injekciu v podobe nakrúcania.

​Hovorkyňa Ivany Gottovej, Aneta Stolzová, však pre Expres.cz tvrdila, že žiadny dokument o Gottovi sa v nemeckej televízii MDR nepripravuje. Manažment Agentúry Karla Gotta overoval skutočnosť priamo u vedenia televízie, konkrétne na riaditeľstve zábavy a programu. Dominiku Gottovú táto správa riadne vytočila. „Výrok pani Stolzovej o tom, že nemecká televízia nič o projekte nevie, beriem ako ďalší výkrik do prázdna od osoby, ktorá o mojom živote a ponukách, ktoré dostávam, nič nevie,“ odkázala ostro Gottova dcéra a je takmer isté, že tie slová patrili jej "macoche", ktorá je hlavnou postavou v Agentúra Karla Gotta.

​V komentári Dominika podrobnejšie vysvetlila Expresu celú históriu okolo ponuky. „Kvôli rozhovoru do dokumentu o mojom otcovi ma už v októbri oslovil nemecký novinár a reportér Hartmut Kascha, ktorý spolupracuje ako s televíziou MDR, tak s denníkom Bild. Komunikujeme spolu mailom a po včerajšom večernom telefonáte sme posunuli nakrúcanie na polovicu decembra. Chce sa v Prahe stretnúť aj s ďalšími otcovými kolegami a tiež s mojou mamičkou. Teraz by to nebolo kvôli opatreniam možné,“ objasnila súčasnú situáciu Expresu Gottova dcéra. Protichodné vyjadrenia sú zvláštne, otázne je, kde sa stala chyba, a ktorá verzia je pravdivá. To zrejme vyjde na povrch už čoskoro, keďže by sa malo začať s nakrúcaním, podľa Dominikiných slov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie