Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kruté vytriezvenie! Dominika sa vrátila len pre jedinú vec, Ivana Gottová hlási, že nič z toho nebude!
Zdielať na

Kruté vytriezvenie! Dominika sa vrátila len pre jedinú vec, Ivana Gottová hlási, že nič z toho nebude!

Archívna reportáž

Čo sa stihlo udiať v živote Dominiky Gottovej za ostatné dva týždne je až neuveriteľné. Najprv ľudí zaskočila odchodom z Česka, no všetci si mysleli, že ide len doklepnúť rozvod so svojím fínskym manželom. Potom doslova vyrazila dych oznámením, že rozvod sa nekoná a chce sa vrátiť k problémovému Timovi Tolkkimu. A napokon to zaklincovala údajným pokusom o samovraždu. Teraz sa ale vrátila späť do Česka a všetci čakajú, čo sa bude diať.

Napriek pochybnostiam mnohých sa Dominika Gottová (47) pred pár dňami predsa len vrátila z Helsínk do Prahy. Tam po búrlivých dvoch týždňoch s manželom Timom Tolkim asi pochopila, že nateraz bude pre ňu asi lepšie odísť späť do rodného mesta. Čaká tu na ňu matka a pár priateľov, no najmä nechcela prepásť zaujímavú pracovnú príležitosť. Podľa zdroja portálu Expres.cz mala účinkovať v dokumente o svojom otcovi Karlovi Gottovi, ktorý vraj pripravuje nemecká televízna stanica MDR.

Prečo by sa mal nemecký dokument nakrúcať s Dominikou v Prahe, vysvetlil jej blízky známy. „Dominika mala podmienku, že sa bude nakrúcať v Prahe, pretože ona potrebuje chodiť do práce. Vtedy ešte mala prácu v lahôdkach,“ prezradil Expresu. V dokumente sa mal objaviť rad nemeckých speváckych hviezd, s ktorými Zlatý slávik z Prahy, ako ho v Nemecku aj prezývali, vystupoval. O príprave dokumentu sa vraj písalo aj v nemeckých médiách a niet pochýb, že Dominike by iste štedrý honorár veľmi pomohol.

Dominika sa angažovala aj v obsahu knihy o jej otcovi:

​Túto informáciu ale vyvrátil hovorkyňa Ivany Gottovej, Aneta Stolzová. „Žiadny dokument sa nepripravuje,“ oznámila Expresu. „Manažment Karla Gotta overoval informácie priamo u vedenia televízie, konkrétne u riaditeľstva programu a riaditeľstva zábavy, a bolo nám oznámené, že žiadny dokument o Karlovi Gottovi televízia nepripravuje,“ podrobnejšie vysvetlila svoje tvrdenie Stolzová. Potom ale zostáva záhadou, prečo sa zverila Dominika s touto lákavou ponukou nemeckej televízie aj svojim priateľom a brala to zjavne ako jasnú vec. Je možné aj to, že sa do plánov výraznejšie vložila Ivana Gottová a televízia radšej ustúpila. 

​Ak ale v Prahe nebude Dominika nakrúcať dokument, bude si musieť zohnať peniaze na živobytie iným spôsobom. Prišla totiž nielen o prácu, ale aj o nemocenskú, nakoľko vycestovala, čo, pochopiteľne, nie je povolené. Pomôcť by jej vraj chcel kamarát, ktorý ju prišiel s kyticou čakať na letisko. Nechcel by, aby sa v januári vrátila za manželom Timom Tolkkim späť do Helsínk, keď majú dostať sľúbený sociálny byt. Obáva sa, že by to pre ňu mohlo mať fatálne následky. Dominika mu na letisku sľúbila, že mu čoskoro zavolá, no ako sa raz vyslovil aj jej otec, pri nej nie je nikdy nič isté.

Súvisiace články

Najčítanejšie