Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dara šokovala fanúšikov radikálnou zmenou imidžu! S čiernymi vlasmi to snáď ani nie je ona!
Zdielať na
Hudba

Dara šokovala fanúšikov radikálnou zmenou imidžu! S čiernymi vlasmi to snáď ani nie je ona!

Archívna reportáž

Už takmer 40 rokov Dara Rolins dokazuje, že nepotrebuje byť princezná Arabela, aby zmenila podobu ako sa jej zachce. A nejde o žiadne televízne triky, stačí na to make up, vhodné oblečenie a najmä - parochňa. A s tými Dara experimentuje veľmi rada.

Ak je niečo na 47-ročnej Dare Rolins absolútne stabilné a inak si to asi nevedia ani jej fanúšikovia, a ani ona sama predstaviť, je blond farba jej vlasov. Tak sa narodila a tak sa jej to aj zjavne hodí, hoci len ťažko možno s niečím porovnať, keďže aj drvivá väčšina Dariných vlasových experimentov vždy zotrvávala pri blond farbe, menili sa len účesy. 

O to väčší šok dostali jej fanúšikovia pri pohľade na Darin profil na Instagrame. Zrazu sa na nich pozeral úplne iný človek - Majka z Gurunu alebo Mia z Pul Fiction, ako mnohí písali. Dara si totiž dala na hlavu čiernu parochňu s pážacím zostrihom.

Úplne opačný extrém predviedla Dara na tohtoročnom finále Miss:

​Ako sama v hashtagoch naznačila, najbližšie mala jej nevídaná kreácia k filmu Blade Runner z roku 1982. Ale, pochopiteľne, nejde o žiadnu trvalú zmenu. Dara si len zaspomínala na fotenie pre magazín Vogue a jednu  z kreácií od Jean Paula Gaultiera. "Kým chceš buď! Moje premeny sú súčasťou mojej profesie aj povahy. A ako spievam v ďallšej zo svojich pesničiek - Poďme si robiť čo chceme, nikomu tým neubližujeme! Som totiž dúha, farebná dúha - jediná, neexistuje druhá. No, pre toho pravého, vždy jediná, ale INAK nás je viac, celé zástupy dúh," rozpísala sa Dara s priam filozofickým podtextom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Oblečená v pestrom overale, s prísnym pohľadom, ešte prísnejším účesom a vážnou tvárou bola speváčka skutočne na nepoznanie. Hoci lajky pribúdali, niektoré komentáre naznačovali, že by to nešlo. Ako to už býva s tmavou farbou vlasou, obvykle nejaký ten rôčik pridáva a črty tváre orámované čiernou doslova stvrdnú. Dara si nemusí robiť nič z názorov, či jej to sekne alebo nie. Vo finále Miss pred pár mesiacmi mala platinovú blond parochňu, no ani to sa viacerým nepozdávalo. Ešteže môže byť kým len chce, lebo evidentne najlepšie Dare ide správať sa ako chameleón. 

Súvisiace články

Najčítanejšie