Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Po správe o Meghaninom potrate ostré slová: Si sr*čka!
Zdielať na

Po správe o Meghaninom potrate ostré slová: Si sr*čka!

Archívna reportáž

Mnohých sŕdc sa tento týždeň dotkla spoveď vojvodkyne Meghan, ktorá priznala, že v júli 2020 prišla nečakane o bábätko. No ako sa dalo čakať, okrem mnohých súcitiacich sa ozvali aj bezcitní jedinci, ktorí si na sociálnych sieťach nedávali servítku pred ústa. Podľa niektorých ľudí sa totiž Meghan iba snaží získať si cez vlastné nešťastie sympatie verejnosti a publicitu. Na pomoc jej prišla ďalšia známa tvár, ktorá si podobnou, azda ešte tragickejšou skúsenosťou prešla nedávno.

Modelka Chrissy Teigen sa zastala na sociálnej sieti Meghan Markle po tom, čo sa na ňu spustila vlna obvinení, že príbeh o potrate zverejnila zo sebeckých dôvodov. Modelka si podobnou bolestivou stratou prešla ešte v septembri 2020, keď porodila mŕtveho synčeka Jacka. Emócie boli v tomto prípade teda na mieste, avšak v záplave hnevu sa neudržala a Chrissy použila vulgarizmus.

Modelka, ktorá ešte pred pár rokmi brázdila prevádzacie móla ako jeden z anjelikov Victoria´s Secret, na sieti Twitter doslova vypenila. Istý novinár a užívateľ tejto mikroblogovacej sociálnej siete menom Marco Gianangielli sa totiž celkom necitlivo vyjadril na margo článku Meghan Markle s názvom Straty, ktoré zdieľame. Ten vojvodkyňa uverejnila na webstránke The New York Times a opísala v ňom, ako prišla o svoje druhé dieťa.

Chrissy je známa na sociálnych sieťach svojou prostorekosťou a bezprostrednosťou. Tento rok podstúpila zákrok, pri ktorom si nechala vybrať z pŕs silikónové implantáty. So svojimi pocitmi sa zverila fanúšikom na Instagrame:

"Spochybňuje tu niekto skutočne jej bolesť a hrôzu z potratu, alebo snáď kritizuje Meghanino rozhodnutie napísať o sebe samej 1000 slov v stĺpčeku v novinách? Čo navyše to pridáva, okrem už dostupných zdrojov, tým, ktorí si prešli podobnou tragédiou?" napísal celkom ironicky na Twitter novinár. Kým Meghan sa k jeho vyjadreniu nevyjadrila a možno ho ani nečítala, do nepríčetná to rozzúrilo práve Chrissy. "Dnešnú cenu za kus sr*čky získava Marco Giannangeli. Blahoželám, ty sr*čka," nešetrila vulgarizmami dvojnásobná mama v odpovedi na jeho tweet.

Tweet istého novinára rozčúlil nielen Chrissy, ale aj mnohých iných užívateľov, ktorý mu to v komentároch poriadne vytmavili:

Chrissy svoj vulgárny komentár na Twitteri vymazala a neskôr sa v inom príspevku ironicky ospravedlnila:

Twitter/Chrissy Teigen

​Hoci sa súticiaca Chrissy nechala skutočne úprimne uniesť, po chvíli svoj príspevok vymazala, asi jej prišlo nevhodné používať takéto ostré slová. "Prepáčte, zabudla som, že sa snažím byť na ľudí príjemnejšia," napísala následne s nie celkom uveriteľným tónom. Nepochybne narážala aj na svoj nedávny záväzok, ktorý si pri nedávnom návrate na sociálne siete predsavzala.

Po tom, ako porodila mŕtveho chlapčeka sa totiž stiahla zo sociálnych sietí a prežívala vážnu psychickú krízu. Tak, ako teraz Meghan, aj ona svoj smutný príbeh zdieľala verejne, prostredníctvom Instagramu. Mnohí psychológovia sa zhodujú v tom, že táto forma terapie môže niektorým mamičkám, ktoré predčasne prišli o bábätko, pomôcť sa o niečo lepšie vyrovnať s obrovskou bolesťou.

Súvisiace články

Najčítanejšie