Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dcérka hviezdneho páru má už tri mesiace! Jej rodičia sa k výchove postavili TAKTO!
Zdielať na

Dcérka hviezdneho páru má už tri mesiace! Jej rodičia sa k výchove postavili TAKTO!

Archívna reportáž

Byť rodičom je životné poslanie na plný úväzok, teda aspoň by to tak malo byť, ak sa má budovať silná generácia životaschopných a agilných jedincov. Kým mnohé známe tváre sa popri svojich nabitých kalendároch spoliehajú najmä na pomoc pestúnok či starých rodičov, nájdu sa aj takí, ktorí prevezmú opraty do vlastných rúk a kariéra ide bokom. Je však isté, že s tučným kontom sa takéto rozhodnutia robia oveľa ľahšie.

Novopečení rodičia, herec Orlando Bloom (43) a jeho snúbenica, speváčka Katy Perry (36), sa rozhodli vziať rodičovstvo pevne do svojich rúk. Podľa informácií denníka Daily Mail sa na starostlivosti ich malej dcérky Daisy podieľajú rovnakým dielom. A tak sa speváčka mohla aspoň čiastočne vrátiť už po necelých štyroch mesiacoch od pôrodu k svojej milovanej práci v plnej paráde.

Speváčka Katy Perry na nedávnom odovzdávaní cien American Music Awards ohúrila divákom nielen svojou skvelou vizážou, ale aj pozitívnou energiou, ktorá z nej počas živého vystúpenia doslova sálala. Aj keď priznala, že opustiť malú Daisy čo i len na chvíľu stojí veľa premáhania, vie, že sa na ocka Orlanda môže stopercentne spoľahnúť. "Môj život je teraz skutočne naplnený. Tie prvé dni, keď som preč a nemôžem byť pri nich, sú trošku náročnejšie, avšak otecko odvádza skutočne dobrú prácu. Naozaj to zobral zodpovedne," pochvaľuje si Orlandov prístup speváčka hitov, I kissed a Girl, Fireworks či Roar.

Katy Perry sa po prvýkrát po pôrode objavila nedávno na odovzdávaní cien AMA. Pozrite si jej žive vystúpenie s hudobníkom Dariusom Ruckerom:

"Katy a Orlando si ako rodičia vedú skvele. Majú na výchovu svojej dcérky Daisy rovnaký názor a výborne sa vedia dohodnúť na každom kroku. Orlando si myslí, že Katy je jedna skvelá matka," prezradil zdroj pre spomínaný denník. Orlando sa tiež nedávno pochválil celkom netradičným trikom s budhistickými mantrami, ktorými sa zvykne trojmesačnej dcérke prihovárať, aby ju upokojil. "Počuje môj hlas a to ju upokojuje. Páči sa jej to a dobre na to reaguje. Je to akoby som bol zaklínač detí. Určite si môžem pripísať za tento trik nejaké oteckovské bodíky," pochválil sám seba hrdý otec dvoch detí. Z predchádzajúceho manželstva s modelkou Mirandou Kerr má totiž už 9-ročného syna Flynna.

Katy Perry venovala svoje prvé vystúpenie od pôrodu malej Daisy svojmu otcovi, kazateľovi Keithovi Hudsonovi (73). S fanúšikmi na Instagrame zdieľala rozkošnú fotku z detstva:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry)

​Katy sa taktiež iba nedávno vrátila do porotcovskej stoličky talentovej súťaže American Idol, kde si ju diváci aj súťažiaci pre jej bezprostrednú povahu mimoriadne obľúbili. "Je to úžasné. Som veľmi vďačná za túto príležitosť pracovať, a byť tak inšpiráciou pre iných ľudí v tom, aby si za svojimi snami," komentovala svoj návrat na pódia a obrazovky Perry. Zdá sa, že idylka v tejto rodinke pokračuje aj po narodení dieťatka a tak vyvstáva už len otázka, či sa fanúšikovia dočkajú skôr správy o ďalšom bábätku, svadbe, alebo speváčkinom novom albume.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie