Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Chcú ho úplne zničiť?! Johnny Depp dostal ďalšiu ranu a končí aj ako kapitán Jack Sparrow!
Zdielať na

Chcú ho úplne zničiť?! Johnny Depp dostal ďalšiu ranu a končí aj ako kapitán Jack Sparrow!

Archívna reportáž

Už dlhé štyri roky sa ťahá rozvod hviezdneho hollywoodskeho páru, ktorého priebeh sa dá označiť za otrasný. Herec, ktorého okrem mnohých iných preslávila aj rola kapitána Jacka Sparrowa, a jeho bývalá manželka na seba počas procesu vyťahovali tie najväčšie nechutnosti. Okrem fyzického násilia, drog a alkoholu zakomponovali do svojich výpovedí aj exkrementy v posteli či dokonca nekrofíliu. Aj keď sa najprv zdalo, že navrch má práve charizmatický herec, súd rozhodol inak.

Po tom, ako pred niekoľkými týždňami uznal súd herca Johnnyho Deppa vinným z domáceho násilia, ktoré mal páchať na exmanželke, herečke Amber Heard, dostal ďalšiu ranu pod pás. Podľa informácii denníka Mirror bolo totiž hercovi zamietnuté sa proti rozhodnutiu súdu odvolať a navyše musí zaplatiť trovy súdneho konania s bulvárnym denník The Sun vo výške viac ako 700 tisíc eur.

Herec Johnny Depp sa súdil aj s bulvárnym denníkom The Sun za to, že ho v článku označil za násilníka, ktorý bije ženy. Nakoľko ho však súd za skutky uznal vinným, zástupcovia spomínaného denníka si mohli vydýchnuť, keďže podľa dôkazov nepovedali nič, čo by nebola pravda. Napriek tomu, že obvinenia rázne odmietal, súd na základe dôkazov uznal že Amber počas ich manželstva napadol až 12-krát. Nečakané však je, že Johnnyho žiadosť o odvolanie proti rozsudku bola zamietnutá, čím dostal dvojitú ranu.

Johhny Depp navštívil nedávno slnečné Španielsko, na filmovom festivale tam prezentoval svoj dokumentárny snímok Crock of Gold o írskom hudobníkovi Shaneovi MacGowanovi:

​V Johnnyho prípade však viac ako peňaženka utrpela najmä jeho česť a kariéra, keďže ho tvorcovia Pirátov z Karibiku plánujú nahradiť údajne Zacom Effronom v jednej z jeho najvýraznejších úloh, ako kapitána Jacka Sparrowa. Rovnako dostal aj stopku v pripravovanom filme Fantastic Beasts. Právnici 54-ročného herca označili rozsudok za "zvrátený a zarážajúci" a okamžite sa odvolali. Ten istý sudca však odvolanie zamietol s vysvetlením, že "šanca, že by s ním uspel, je mizivá".

Amber Heard si užíva spoločnosť tých najprominentnejších Američanov, na fotke s budúcou viceprezidentkou USA, Kamalou Harris:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Na začiatku to bola vášnivá láska, žiaľ, prerástla v násilie a nenávisť:

"Zistenia prvostupňového súdu, v ktorom som bola aj ja a počul som vyslovené dôkazy, sú v odvolacom konaní iba zriedkakedy spochybniteľné. Nemyslím si, že má nádej na úspech, a to aj v prípade, že by z odvolania vyplynulo, že som sa dopustil nesprávneho právneho posúdenia skutkov," vyjadril sa sudca Nicol. Herec sa síce môže ešte obrátiť priamo na odvolací súd, no zdá sa, že sympatie ľudí zákona sú na strane jeho rivalky, bývalej manželke Amber Heard. Tá sa nedávno na Instagrame pochválila fotkou s novou americkou viceprezidentkou Kamalou Harris a dá sa predpokladať, že vo svete šoubiznisu má ešte veľké plány.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie