Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Šokujúce tvrdenie brata princeznej Diany! TAKTO ju zmanipulovali a ona tomu podľahla!
Zdielať na

Šokujúce tvrdenie brata princeznej Diany! TAKTO ju zmanipulovali a ona tomu podľahla!

Archívna reportáž

Zdá sa, že v kráľovskej rodine sa opäť schyľuje k zemetraseniu, za ktoré môže kostlivci v šatníku. Konkrétne ide o neslávne známy kontroverzný rozhovor moderátora Martin Bashira s princeznou Dianou pre stanicu BBC. Ten pred 25 rokmi šokoval celý svet, keďže dovtedy plachá a tichá princezná prezradila skutočné pikantnosti z prostredia vzťahov v britskej rodine a odhalila mnohé, nie príliš kladné vlastnosti jej exmanžela a otca jej dvoch synov, princa Charlesa.

Brat zosnulej princeznej Diany († 36), gróf Charles Spencer (56) aktuálne obvinil Martina Bashira, že jeho sestru do rozhovoru dotlačil nekalými praktikami. Podľa informácii The Guardian ho Spencer obvinil, že vďaka sfalšovaným dokumentom jeho sestru prinútil k výpovedi o jej intímnom živote a súkromí.

Keď sa v roku 1995 rozhovor nakrúcal, boli princezná Diana a princ Charles rozvedení iba pár mesiacov. Už vtedy nebolo žiadnym tajomstvom, že za krachom vzťahu bol najmä Charlesov pomer s jeho terajšou manželkou, Camillou Parker Bowles. Avšak práve spomínaný kontroverzný rozhovor prelomil ľady a princezná Diana v ňom detailne popísala, ako nachádzala rôzne dôkazy o Charlesovej nevere. "V manželstve sme boli traja, takže tam bolo trochu plno," vyjadrila sa vtedy v rozhovore Diana.

Rozhovor Diana s Martinom Bashirom otriasol britskou spoločnosťou a celou kráľovskou rodinou. Pozrite si úryvok z  nezabudnuteľného rozhovoru:

Dianin brat si však myslí, že Bashir jeho sestre podsunul falošné výpisy z banky, ktoré jej mali dokázať, že niekto zo služobníctva predáva jej súkromné informácie médiám. Diana mala v tom čase psychiku rozjatrenú nielen z rozvodu, ale aj z neustáleho prenasledovania paprazzmi. A tak s istou naivitou a strachom mala na jeho lesť skočiť, rozhodla sa preto vypovedať radšej sama. Stanica BBC údajne disponuje ručne písaným odkazom, v ktorom Diana tvrdí, že sa Bashir nedopustil žiadnych nekalých praktík. Avšak predstavitelia svetoznámej britskej stanice odmietajú tento dôkaz predložiť.

Charlesova nevera s Camillou bola jedným z mnohých dôvodov rozpadu manželstva princeznej Diany. Dnes už stojí Camilla po boku princa Chalresa ako manželka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse)

"Tak to je zaujímavé, že sa ten odkaz objavil akoby zázrakom práve teraz. Najmä, keď je jasné, že sa celá kauza točí okolo falzifikátov," vyslovil podozrenie britský novinár Andy Webb. Stanica BBC teraz na podnet Charlesa Spencera spustila interné vyšetrovanie. Tento krok dokonca uvítal aj jej starší syn, princ William. "Snáď to pomôže odhaliť pravdu," vyjadril sa na margo vyšetrovania následník trónu. Ak by sa tieto správy potvrdili, otriaslo by to nielen britskou kráľovskou rodinou, ale najmä dôverou v jednu z najznámejších televíznych staníc na svete.

Súvisiace články

Najčítanejšie