Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Do naha! JLo sa ukázala v celej kráse a všetkým vyrazila dych!
Zdielať na
Hudba

Do naha! JLo sa ukázala v celej kráse a všetkým vyrazila dych!

Archívna reportáž

Zdá sa, že niektoré hviezdy si kúpili nesmrteľnosť, či lepšie povedané, dokázali zastaviť čas. Ak by ale bolo treba vybrať len jedinú, ktorá už dobrých 20 rokov nezostarla ani o deň, ba vyzerá snáď ešte lepšie, bola by to americká speváčka, tanečnica a herečka Jennifer Lopez. To, že má 51 rokov, si musí človek len vygoogliť, inak by to nikomu ani nenapadlo.

Američanka s portorickými koreňmi po oboch rodičoch, 51- ročná Jennifer Lopez, sa evidentne narodila pod šťastnou hviezdou. Vypracovala sa na jednu z najbohatších a najúspešnejších speváčok, a to sa o nej na začiatku jej kariéry pred mikrofónom hovorilo, že vôbec nevie spievať. To sa ale vravelo aj o Madonne, a kam to dotiahla. 

JLo, ako si táto hviezda skrátila meno, išla na prvý kasting keď mala len 17 rokov, no netrvalo dlho, a kolesá jej osudu sa rozkrútili. V roku 1991 bola jednou z tanečníc kapely New Kids on the Block, o dva roky neskôr tancovala aj pre Janet Jackson. A vzápätí sa presadila aj v Hollywoode. V roku 1999 vydala svoj prvý album.

Pozrite si skvelé vystúpenie JLo na tohtoročnom Super Bowle:

Všetko, do čoho JLo zabŕdla, sa jej darilo, len v láske to trošku pokrivkávalo. Bola už trikrát vydatá, pričom dve manželstvá vydržali veľmi krátko, až to tretie, so spevákom Marcom Anthonym sa podarilo udržať "až" desať rokov. Z neho prišli na svet aj dvojičky, ktoré majú užť 12 rokov. Posledné tri roky je šťastná po boku Alexa Rodrigueza, no svadba zatiaľ nebola. Evidentne jej ale tento vzťah prospieva, vyzerá totiž neuveriteľne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer vie, že jej postava je dokonalá, a rada sa pochváli. Ohúrila nielen na tohtoročnom Super Bowle spoločne so Shakirou, kde dokázala, že nejde len o prácu retuše, ale skutočne je jej fyzička bezchybná. Teraz sa ale odhalila úplne - zverejnila úryvky z videa, v ktorom je úplne nahá a na fantáziu fanúšikov už veľa neostalo. A tí skutočne v komentároch "vybuchli" a každý druhý ju pasuje za najkrajšiu ženu sveta.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Treba uznať, že JLo ukázala formu ako fitnesska. Hoci je vysoko pravdepodobné, že zábery boli trošku upravené, predsa len by Jennifer také telo "nezahrala", ak by nebolo skutočne vypracované. Na druhej strane, je to jej "zamestnanie", starať sa o seba a má k dispozícii nielen tím profíkov, ale aj všetko predstaviteľné zázemie, aby na svojom tele mohla makať do vôle.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie