Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rytmus znechutil fanúšikov! Od ľudí si pýta dve eurá a sľubuje za to 14 tisíc!
Zdielať na
Hudba

Rytmus znechutil fanúšikov! Od ľudí si pýta dve eurá a sľubuje za to 14 tisíc!

Archívna reportáž

Nie je to tak dávno, čo sociálnymi sieťami kolovali podvodné výzvy na zapájanie sa do súťaží, pričom na to boli zneužité tváre hviezd. Tie nemali o ničom tušenie a poriadne ich to pobúrilo. Hoci obvykle výzva na zapojenie sa do súťaže rýchlo zmizla, nemálo ľuí sa nechalo nachytať. Cieľom podvodníkov pritom bolo nielen vytiahnuť z ľudí osobné informácie s potenciálnou možnosťou údaje zneužiť, ale najmä požadovať pár eur za zapojenie sa do žrebovania. Jednou zo zneužitých hviezd bol aj Rytmus. No zdá sa, že ho to inšpirovalo.

Niet pochýb, že Patrik Vrbovský je dobrý obchodník, ktorý presne vie, čo chce. Potom si už len treba nájsť cestu, ako to čo najrýchlejšie a najúspešnejšie naplniť. Podvod, ktorý bolo pred časom zneužité aj jeho meno, nevzal ako žiadnu tragédiu, naopak. Bola to inšpirácia na nezaplatenie. Či lepšie povedané - na zaplatenie. 

Počas ostatných dní museli ostať Rytmusovi fanúšikovia poriadne zaskočení, keď na nich Rytmus na jeho profile na Instagrame začal vyskakovať s výzvou, aby mu ľudia posielali dve eurá. V prvom momente zrejme nejednému napadlo, že ide opäť o scam, teda podvod. 

Rytmus si ide svoje, hoci sa to niektorým nemusí páčiť:

​No vzápätí ale človeku dopne, že to je skutočne Rytmus, ktorý sa ľuďom prihovára, a to sa len tak sfalšovať nedá. "Ešte si neposlal sms? Ak by si chcel odo mňa na Vianoce spolu až 14 tisíc, pošli esemesku..," vyzýva raper ľudí. Tvrdí, že každú adventnú nedeľu zavolá osobne jednému vyžrebovanému šťastlivcovi, ktorý získa tisíc eur. Deň pred Vianocami vyhrá jediný človek až 10 tisíc eur. "Doba je zlá, tak som sa rozhodol, že dám niektorým z vás možnosť, ako si zarobiť na vianočné darčeky," snaží sa Vrbobvský túto aktivitu podávať dobrý skutok.

Rytmus súťaž výrazne promoval už pred jej spustením, no neprezradil, o čo ide. Mnohí si mysleli, že to bude nová pesnička:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Hoci sa nepochybne päť víťazov veľmi poteší, pravdou je, že v prvom rade to bude zrejme obrovský biznis pre Rytmusa. Pochopili to aj mnohí jeho followeri. "630 tisíc sledujúcich. Keby len polovica zaslala 2 eurá, vieme, aký je zisk. Good job," napísal s pochvalným dodatkom jeden z komentujúcich. Toľko ľudí sa zrejme do súťaže nezapojí, zato mnohí aj podľa komentárov poslali viacero esemesiek. Ak by sa zapojilo len desať percent z Patrikových sledovateľov, celková suma v jeho prospech bude takmer 130 tisíc eur. Iste si aj operátor niečo strhne, ale v každom prípade je to veľmi slušný biznis. Znechutení fanúšikovia preto Rytmusovi, ako obvykle, rozhodne nebudú "trhať žily". A pravdou je, že nikoho nenúti. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie