Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Šokovaný herec po odhalení pravdy: Matka mi 40 rokov klamala v TEJTO veci!
Zdielať na

Šokovaný herec po odhalení pravdy: Matka mi 40 rokov klamala v TEJTO veci!

Archívna reportáž

Sympatický herec známy z mnohých filmov, napríklad aj z megaúspešného trháku Vlk z Wallstreet, sa rozhodol rok po svojej päťdesiatke vydať knihu krátkych príbehov z jeho života a lekcií, ktoré za ten čas v šoubiznise aj mimo neho dostal. Knihu s názvom Greenlights vydal 20. októbra 2020 a je plná vtipných historiek.

Herec Matthew McConaughey vo svojej novej knihe prezradil, že ho mama dokázala o jednej veci klamať dlhých 40 rokov. Tvrdila mu, že sa stal ako 8-ročný víťazom populárnej detskej súťaže Little Mr. Texas. Trofej, ktorá mu zdobila poličku bola pre neho dlhé roky takou samozrejmosťou, že si ceduľku s gravírovaním náhodou prečítal iba pred dvomi rokmi. Podľa informácii denníka Daily Mail zistil, že stará fotografia, na ktorej drží hrdo víťazný pohár, skrývala šokujúcu pravdu.

Matthew McConaughey sa nechal napáliť vlastnou mamou na tak dlhú dobu, že aj sama zabudla na to, že synovi pred 40 rokmi klamala, aj keď na to mala podľa nej pádny dôvod. Jej slávny potomok tak do roku 2018 veril, že sa stal víťazom populárnej detskej súťaže. Až fotka, na ktorej mal 8 rokov, prezradila, čo je na ceduľke trofeje vyryté.  Malý Matt ju získal za "len" druhé miesto v súťaži. "Niečo som vtedy vyhral, zrazu boli všade konfety a do rúk mi dali trofej a fotili si ma," opísal momenty slávy, ktoré pred 43 rokmi zažíval na súťaži. 

Matt neskrýval svoje rozčarovanie nad milosrdnou lžou svojej mamy, ktorej veril dlhých 40 rokov, porozprával o tom v rozhovore s Alexom Jonesom a Ronanom Keatingom v relácii The One Show:

"Moja matka dala tú fotku deň po súťaži na stenu v kuchyni a každé ráno potom pri raňajkách hovorila:Pozri sa na seba, si malý Pán Texas, Matthew'," hovoril ďalej v rozhovore. Avšak jedného dňa mu náhodou práve pri písaní knihy Greenlights spočinulo oko na fotografii. "Pozrel som sa na tú ceduľku na trofeji a písalo tam, že je za druhé miesto," netajil sklamanie zo životnej lži svojej mamy úspešný hollywoodsky herec.  Okamžite svojej matke zavolal a čakal vysvetlenie. "Nie, nie, nie, nie, ten chlapec čo vyhral, oni mali kopec peňazí. Jeho rodičia mu kúpili naozaj drahý oblek, my sme to považovali za podvádzanie. Takže ty si malý Pán Texas!" odpovedala jeho mama v telefóne.

Matt McConaughey momentálne promuje svoju knihu s názvom Greenlights, tá je určená čitateľom nielen na pobavenie, ale aj na motiváciu:

Matt sa však nad odhalením tohto tajomstva zadumal hlbšie a premýšľal, aký vplyv by mala neho skutočnosť, že by o tom po celý čas vedel. "Kde by som bol dnes? Mal by som taký život aký mám teraz, ak by som vyrastal s tým, že som skončil ako druhý?" prezradil svoje myšlienkové pochody herec. Nuž, dá sa povedať, že veci v živote sa dejú pre nejaký dôvod a možno, ak by to bolo inak, na poličke by sa mu neskvela soška Oscara. Tú získal za herecký výkon vo filme Klub poslednej nádeje v roku 2014.

Súvisiace články

Najčítanejšie