Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
To snáď nie je možné! Herec sa ukázal so šik blondínkou, fanúšikovia nemôžu uveriť, KTO to je!
Zdielať na

To snáď nie je možné! Herec sa ukázal so šik blondínkou, fanúšikovia nemôžu uveriť, KTO to je!

Archívna reportáž

Dobrá genetika je niekedy skutočne ako výhra v lotérii, a to nielen pre príťažlivý vzhľad, ale aj pevné zdravie či bystrý um. Austrálske herecké trio bratov, ktorí sú považovaní za tých najsexi v Hollywoode, zdá sa, môže ďakovať za svoj vzhľad a dobré základy najmä svojej mame. Čerstvá šesťdesiatnička vyzerá skôr ako ich sestra a evidentne si spolu vedia užiť aj kopec zábavy.

Bratia Chris (37), Liam (30) a Luke (40) Hemsworthovci nedávno oslávili spolu so svojou mamou jej okrúhle šesťdesiate narodeniny. Pri tejto príležitosti zverejnili fotky, ktoré mnohé zobrali dych. Ich mama Leonie vyzerá neuveriteľne mlado, a zdá sa, že v jej prípade to nie je práca plastického chirurga, ale jednoducho dobré gény. Tie evidentne podedili aj jej traja podarení synáčikovia.

​Chrisa Hemswortha môžu diváci poznať napríklad zo známej marvelovky Thor, kde sa zhostil hlavnej úlohy bájneho boha. Jeho bratia Luke a Liam za ním v popularite veľmi nezaostávajú, doťahuje sa najmä Liam. Vo všeobecnosti sa dá povedať, že je to rozhodne najkrajšie bratské trio vo svete šoubiznisu. A nedávno mohli fanúšikovia zistiť aj prečo. Ich mama oslávila jubileum a milujúci synovia sa skvelo vyzerajúcou mamou pochválili na sociálnej sieti Instagram.

Thor svojim zjavom a zmyslom pre humor ohuroval divákov aj v marvelovke Thor: Ragnarok:

Práve najznámejší z trojice, 37- ročný Chris zverejnil fotky, na ktorých sa očividne dobre zabáva so 60-ročnou mamou Leonie. "Všetko najlepšie k 60-tle tej najlepšej mame pod slnkom. Ľúbim ťa, mama," napísal k fotografiám, na ktorých sa s osviežujúcimi nápojmi v ruke zabáva s mamou. U protinožcov v Austrálii momentálne vládne teplé letné počasie a vidieť to aj na fotgrafiách, pravdepodobne z oslavy Leoniných narodenín.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Fanúšikovia neskrývali prekvapenie, a okrem gratulácii pripojili aj neveriacke komentáre. "Robíš si zo mňa žarty? Ona má 60? Nie je možné. Vyzerá ako tvoja mladšia sestra," napísal jeden z fanúšikov a v podobnom duchu sa niesli aj ostatné príspevky fanúšikov. Leonie, ktorá je povolaním učiteľka, sa však nespolieha iba na dobré gény. Praktikuje totiž aktuálne vychytený špeciálny spôsob stravovania zvaný prerušovaná hladovka. Spočíva v takzvanom časovo obmedzenom stravovaní, kedy sa na istý počet hodín úplne obmedzí príjem kalórií, a následne ho strieda kratší čas normálneho stravovania. Na rozdiel od iných diét, počas prerušovanej hladovky môžete jesť skoro všetko, ale len v obmedzenom čase. Podľa niektorých odborníkov má táto diéta vplyv nielen na stratu hmotnosti, ale aj blahodárne účinky na zdravie človeka. Mama Hemsworth je rozhodne dôkazom, že na tom niečo bude. Ale evidentne je to aj jej pozitívnym nastavením a mladíckou mysľou, čo z nej priam srší.

Súvisiace články

Najčítanejšie