Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Gottová v šoku! Na pražskom letisku ju čakal kamarát s kyticou, POKĽAKOL pred ňou!
Zdielať na

Gottová v šoku! Na pražskom letisku ju čakal kamarát s kyticou, POKĽAKOL pred ňou!

Archívna reportáž

Najstaršia dcéra zosnulého Karla Gotta je po dvoch týždňoch späť v Prahe. Dominika Gottová sa vrátila z fínskej metropoly do svojho rodiska, no rozhodne nečakala privítanie, aké sa jej dostalo. Do Česka priletela, našťastie, bez svojho manžela. Jemu by sa zrejme to, čo sa na letisku Václava Havla odohralo, ani trochu nepáčilo.

Informácia o tom, kedy presne 47-ročná Dominika Gottová priletí, sa dostala aj k jej kamarátovi Petrovi Veselému. ten netrpezlivo vyčkával v príletovej hale, no neprišiel s prázdnymi rukami. V ruke držal kyticu, ktorú odovzdal pri zvítaní Dominike, a pridal aj načačkanú čelenku. Prekvapivé ale bolo aj to, že okrem Veselého bol pripravený aj fotograf, ktorý pre portál Expres.cz všetko dôkladne zaznamenal.​

Otázkou ostáva, či si k svojmu romantickému gestu zavolal svedka s fotoaparátom Veselý, alebo preventívne informovala Gottová. Ponúka sa skôr prvá možnosť, aj vzhľadom na ochotné pózovanie, ale aj na to, že Petr Veselý sa mal od koho učiť. Jeho kamarát je vdovec po Ivete Bartošovej, kontroverzný, mnohými nenávidený Josef Rychtář. Ten tiež obľuboval pozornosť a blesky fotoaparátov.

Dominika prišla do Prahy zmeniť svoj život, ako to sľúbila otcovi. Odhodlanie jej vydržalo rok. No stihla pár škandálov, ako aj spoluprácu na knihe o Karlovi Gottovi

​Petr Veselý sa stavia do pozície záchrancu Dominiky Gottovej. „Mala by bývať v Prahe. Sľúbila to otcovi a sľub sa má plniť. Keď bude chcieť, budem jej pomáhať. Budem jej platiť nájom. V Helsinkách by to s ňou nedopadlo dobre,“ nahlas vyslovil Petr Veselý obavy, aj plán. Na otázku o jeho vzťahu k najstaršej Gottovej dcére odpovedal bez okolkov: „S Dominikou sa poznáme. Píšeme si a vídame sa už rok. Chodil som za ňou aj do práce“. Veselý je presvedčený, že jej avizovaný návrat k manželovi Timo Tolkkimu do Helsínk by bol pre ňu katastrofou. A zrejme sa nemýli. Stačilo pár týždňov a Dominika zo zúfalstva chcela spáchať samovraždu, ako sa sama nedávno priznala.

​Teatrálnosť však Petrovi Veselému rozhodne nechýba. Dominiku čakal s kyticou kľačiac na kolene. Bola to ideálna kulisa pre objektív fotoaparátu. Keď sa konečne objavila, mierne vyplašene sa zvítala s kľačiacim gentlemanom. „Si zlatíčko, veľmi ďakujem za tu krásnu kyticu,“ slušne poďakovala a dodala prísľub, že sa skoro ozve a dohodne na stretnutí. Takéto privítanie ako zo starých romantických filmov v nej zrejme zanechalo dojem, no Veselý dostal vzápätí studenú sprchu, lebo na Dominiku už čakal iný kamarát s odvozom. Ktovie, ako zareaguje manžel Timo, keď uvidí fotografiu z manželkinho príletu do Prahy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie