Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Po pokuse o samovraždu našli opitú Gottovú na ulici! TOTO je jej vyjadrenie k situácii!
Zdielať na

Po pokuse o samovraždu našli opitú Gottovú na ulici! TOTO je jej vyjadrenie k situácii!

Archívna reportáž

Správy o nedokonanej samovražde prvorodenej dcéry Karla Gotta včera šokovali mnohých jej priateľov aj priaznivcov. Na verejnosť prenikli informácie o tom, že vo fínskych Helsinkách, kde mala riešiť rozvod so svojím manželom Timom, sa údajne pokúsila skočiť z hotelového okna izby na piatom poschodí. Od najhoršieho ju podľa jej slov zachránil práve jej manžel, ku ktorému sa rozhodla vrátiť a prerušiť rozvodové konanie.

Dominika Gottová sa po pokuse o samovraždu dostala do lekárskej opatery a pomocnú ruku psychicky rozladenej žene podal aj český konzulát v Helsinkách. Nasledujúce dni musí v nemocnici načerpať silu a rozhodnúť sa čo bude ďalej s jej životom. Jedno je isté, podľa informácii denníka Extra.cz sa Dominika mieni vrátiť k manželovi Timovi, no kde a z čoho budú žiť ešte nevie. V Prahe ju totiž čaká výpoveď u zamestnávateľa a taktiež nutnosť opustiť bývanie v podnájme.

Podľa zdroja spomínaného denníka sa Dominika po nevydarenom pokuse o samovraždu nachádzala pod vplyvom alkoholu na jednej z chladných helsinských ulíc. K nešťastnej žene bola privolaná záchranka a odviezli ju do nemocnice. Kde sa v tom čase nachádzal jej záchranca, manžel Timo Tolkki, nie je jasné, avšak starostlivosť o speváčku prebral český konzulát vo Fínsku. Dominika teraz z nemocnice podala oficiálne prehlásenie, ktorým chcela vyvrátiť špekulácie o tom, že si mala zároveň podrezať žily.

Dominika po smrti otca urobila niekoľko vážnych životných rozhodnutí, okrem iného sa rozhdola rozviesť s manželom Timom a začať nový život v rodnom Česku. Po roku od otcovej smrti je však všetko inak:

"Siahla som si na psychické dno a chcela som so všetkým skončiť, to je pravda. Vďaka pomoci manžela Tima sa tak nestalo. Nie je však pravda, že som si podrezala žily, tieto informácie kategoricky vylučujem. Som vo veľmi zložitej životnej situácii, ktorú sa znova snažím riešiť," tvrdí Dominika v prehlásení a zdá sa, že manžel, ktorého pred rokom zavrhla a požiadala o rozvod sa stal v tomto zložitom období jej majákom. S ním plánovala požiadať vo Fínsku o štátny byt a sociálne dávky, avšak tento plán im nevyšiel."Ďakujem za ponúknutú pomoc českého konzulátu v Helsinkách, s ktorým som v spojení, a ďakujem môjmu kamarátovi, že veľvyslanectvo zalarmoval, veľmi mi tak pomohol," ďakuje Dominika neznámemu mužovi a konzulátu, ktorý jej poskytol v Helsinkách útočisko.

​Doma v Česku ju taktiež nečaká žiadna idylka, keďže sa do Fínska vybrala v čase skúšobnej doby, navyše počas plynúcej práce neschopnosti. To celkom pochopiteľne vyústilo do výpovede a okamžitého zastavenia vyplácania nemocenskej dávky, od ktorej je však Dominika, zdá sa, finančne závislá. "Po roku, čo som žila v Česku som sa rozhodla vrátiť k manželovi. Kde a ako budeme žiť momentálne riešime. V Prahe mám stále bývanie a pracovné záväzky, hneď ako to bude možné, vrátim sa a rozhodnem sa, čo ďalej," uzatvára svoje prehlásenie Dominika, ktorá má pred sebou, ako sa zdá, veľmi náročné obdobie. V tejto chvíli je však najdôležitejšie, aby si oddýchla a načerpala naň veľa psychickej sily.

Súvisiace články

Najčítanejšie